היי, זו netta12 מצטערת שפתחתי הודעה חדשה
K karin globes New member 14/2/03 #2 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif סלחנו בסדרררררר מה נשמע??
K karin globes New member 14/2/03 #5 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif לא חשובבבבב במלא זה לא איכפת לך כי אני יכולה לשים איזה אייקון שאני רוצה ואם בא לי את זה אשים את זה!!
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif לא חשובבבבב במלא זה לא איכפת לך כי אני יכולה לשים איזה אייקון שאני רוצה ואם בא לי את זה אשים את זה!!
Q Queen Balat New member 15/2/03 #8 מי לא יעזור../images/Emo13.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif וזה גראס. אבל מפליגה.
C Coo¢k£i ²°°² New member 15/2/03 #9 ../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif את חתיכת מגעילה ../images/Emo46.gif היא מבקשת לא , אז לא את יכולה להתחשב בה יוווווווווו איזה קרציה תפסיקי כבר . זה חשוב לה , היא ביקשה יפה אז די כבר להציק לכולם
../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif את חתיכת מגעילה ../images/Emo46.gif היא מבקשת לא , אז לא את יכולה להתחשב בה יוווווווווו איזה קרציה תפסיקי כבר . זה חשוב לה , היא ביקשה יפה אז די כבר להציק לכולם
ע ענבר § ²°°³ § New member 15/2/03 #10 ../images/Emo108.gifתקשיבי לי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif דבר ראשון זה ממש מעצבן מה שאת עושה לא רק שכבר יש לך את אותו שם שלה את גם רוצה את האיקונים שלה אני פשוט לא מבינה למה את לא יכולה לבחור לך אייקונים משלך?? יש הרבה אייקונים יותר יפים מאלו!!!! למה את לא יכולה להיות מקורית הא?? זה כול כך פאטאתי ומעצבן!!!!!
../images/Emo108.gifתקשיבי לי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif דבר ראשון זה ממש מעצבן מה שאת עושה לא רק שכבר יש לך את אותו שם שלה את גם רוצה את האיקונים שלה אני פשוט לא מבינה למה את לא יכולה לבחור לך אייקונים משלך?? יש הרבה אייקונים יותר יפים מאלו!!!! למה את לא יכולה להיות מקורית הא?? זה כול כך פאטאתי ומעצבן!!!!!
C Coo¢k£i ²°°² New member 15/2/03 #11 ../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif את מדברת אליי ../images/Emo35.gif זה היה חלק מהתגובה שלי . ככה נראתי שראיתי ת'שרשור הזה קיי לא להתנפל עליי , ניסיתי לעזור לקארינוש
../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif את מדברת אליי ../images/Emo35.gif זה היה חלק מהתגובה שלי . ככה נראתי שראיתי ת'שרשור הזה קיי לא להתנפל עליי , ניסיתי לעזור לקארינוש
C Coo¢k£i ²°°² New member 15/2/03 #12 ../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif עכשיו אני מבינה ש ... לא דיברת אליי
K karin globes New member 15/2/03 #13 ../images/Emo185.gif../images/Emo39.gifהחלפתיי אייקונים אבל דבר אחד : אני לא מחליפה את השוקו!!
C Coo¢k£i ²°°² New member 15/2/03 #14 ../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif ניצו"ש : ראיתי עכשיו ת'סקר החדש והצבעתי ראשונה וואו
../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif ניצו"ש : ראיתי עכשיו ת'סקר החדש והצבעתי ראשונה וואו