היי, זקוקה להתייעצות דחופה.

Inbalskl

New member
היי, זקוקה להתייעצות דחופה.

אני יודעת שזה לא הפורום המתאים אבל כל עצה תתקבל בברכה. פשוט בפורום המתאים אף אחד לא עונה לי.

אני אמורה לצלם סרט באורך של 10 דקות בחודש הבא במסגרת הלימודים שלי בקולנוע.
הצלם שלי החליט שהדמויות בסרט שלי ילדותיות מדי ולכן לא מתאים לו לצלם את הסרט.
פניתי לצלם אחר שעדיין לא אמר לי אם הוא מוכן. אני מרגישה מתוסכלת מאנשים וגם לא נותנים שצלם מבחוץ יבוא לצלם לי את הסרט.
אני ממש לא מוכנה לוותר על עשיית הסרט וגם מאוד קשה לי לגייס צוות כי אנשים בכיתה שעזרתי להם בהפקות שלהם אמרו לי שאחפש אנשים מהשכבות האחרות.
אנחנו אנשים בוגרים. למה ההתנהגות הזאת? איך אני אמורה להיות יותר אסרטיבית כשכל העולם כולל המפיקה של הסרט שלי יש להם דעות על התסריט שלי.
מי הם שיגידו לי כאלה דברים. אם הייתי אומרת את אותם הדברים לאנשים הללו הם היו מעיפים אותי לכל הרוחות.
בבקשה שמישהו יעודד אותי. אני ממש בדכאון מכל המצב ואני זקוקה לאנרגיות. מאוד קשה לי לפעול במצב כזה.

TheUnstoppable

New member
אולי הסרט שלך חכם מדיי

ולאנשים אין כח/רצון להבין אותו ולכן הביקורות. (קורה עם הרבה סרטים ״אמיתיים״ שההמון הנבער לא אוהב וחושב שהם טיפשיים).

על מה הסרט שלך?.

Inbalskl

New member
נושא הסרט

הסרט שלי הוא על סבתא (אלמנה בת 77) שמזמינה לארוחת יום ההולדת שלה את בנה ומשפחתו. ברגע שבנה נכנס יחד עם בתו לביתה הם מגלים כי מצפה להם אורח חדש, שזהו מסתבר בן זוגה החדש של אימו. כמו כן, לאורך הסרט מתגלים הפתעות מהעבר על הרומן של הסבתא ובן זוגה.

Purple Mushroom

New member
מנסה לעודד

זאת לא התייעצות. זה תיאור מצב, די מתסכל.
אולי תמשיכי לנסות עד שתצליחי?
מקווה שיסתדר בשבילך.
אולי תפילה יכולה לעזור?
או חשיבה מחוץ לקופסא?
הרבה בהצלחה.
מנסה לשלוח אנרגיות, וחיבוק נחמה :)
אלון :)
=]

einat162

New member
שאלה- למה המרצה /הלימודים לא מוכנים לעזור?

בעניין של מציאת צלם (אם ההוא החליט שלא בא לו בקטע טוב).

שאלת ב"חפיף" על צלם מבחוץ - או שהגשת בקשה מסודרת וסורבת?

spaysi8

New member
דברים כאלו קורים כל הזמן

אנשים רוצים לדאוג לעצמם ואם צלם שמנסה להצליח מרגיש שהסרט לא בשבילו- הוא לא ירצה לעזור כי הוא ירגיש שזה יוציא אותו רע.
עצוב שככה המצב אבל אין מה לעשות.
נסי "לשווק" את עצמך מול צלמים אחרים.. אם תשמעי רצינית ועניינית הם לא יחשבו שהסרט ילדותי.
ואהבתי את הרעיון של להגיש בקשה מסודרת לגבי צלם מבחוץ.. אולי כן יאפשרו.

למעלה