היי, זקוקה לעזרה בעיצוב סיכה

sybil fawlty

New member
היי, זקוקה לעזרה בעיצוב סיכה

היי לכולם מאחר ויש לי ידע מינימאלי בפוטושופ הסתבכתי בעיצוב סיכה. יש אתר שאפשר לשלוח אליו תמונות בתבנית שיש באתר, והם מדפיסים את זה על סיכה. חשבתי שזה ממש פשוט, אבל מסתבר שאין לי מושג
הרעיון שיש לי הוא לעצב סיכות עם תמונות מעטיפות אלבומים שאני אוהבת. אבל איך מעגלים את הריבוע
אשמח אם מישהו מכם יעזור לי בעיצוב הסיכה, אבל יותר מכך אשמח אם תוכלו להסביר לי איך עושים את זה, כי מינימום הזמנה באתר הזה הוא 20 סיכות, ואין לי כוונה לבקש מכם עיצוב של 20 סיכות כמובן. אז אני אוסיף להודעה שלי את התבניות שיש באתר (יש 2 גדלים שונים), ותמונה של עטיפת אלבום לדוגמא, ומקווה שלמישהו מכם יתחשק לעשות עם זה משהו. תודה רבה רבה למי שיטרח

sybil fawlty

New member
תמונה של עטיפת אלבום

אם הוא לא יכנס כולו, אלא יהיה צריך להחתך קלות במהלך העיצוב, זה גם בסדר.

sybil fawlty

New member
התבניות של הסיכות

משום מה אין אפשרות לשלוח קבצים של פוטושופ, אז אני מצרפת את כתובת אתר הסיכות ולמטה מתחת לתמונות של הסיכות יש 2 קבצי תבניות שאפשר להוריד בכמה שניות. תודה

אממ

לא הבנתי, נכנסתי לאתר הורדתי את התבנית, הכנסתי את התמונה לתוך התבנית, ועכשיו מה? את מתכוונת ללכת לבית דפוס שידפיס לך אותם על סיכות? יש לך את הסיכות? האתר לא מציע 20 עיצובים של סיכות, אלא עיצוב אחד על גבי מינימום 20 סיכות. הנה התמונה בתוך התבנית (למרות שלא נראה לי שיש לך מה לעשות עם זה) (אולי את המתכוונת שימתחו לך את התמונה עם סיכה קיימת?)

sybil fawlty

New member
../images/Emo221.gifתודה תודה../images/Emo221.gif

אני לא צריכה ללכת לבית דפוס, ואין לי סיכות. זה השירות שמציעים באתר. הדפסת סיכות. האתר דווקא כן מאפשר עיצובים שונים, ביררתי את זה איתם. אני לא חייבת 20 סיכות עם אותו עיצוב. מה שהבנתי מהם זה שאם אני שולחת להם 20 עיצובים כאלה, הם מדפיסים את זה על סיכות עבורי. הכי חשוב, איך עשית את זה?? הסבר קצר יתקבל בברכה

sybil fawlty

New member
מכירה ברמה בסיסית

אבל אם מסובך להסביר, אז לא נורא. אני אמשיך לנסות בעצמי. תודה רבה

למעלה