היי זקוקה לעזרתכם

onno

New member
היי זקוקה לעזרתכם

אני נוסעת לניו יורק בעוד חודש וכמובן שאני רוצה לראות מחזמר/שניים (הכל תלוי כמובן בתקציב) רציתי לשאול איך אני יכולה לדעת מה מציג בינואר,מה לדעתכם מומלץ לראות ומה היא הדרך העדיפה להשיג כרטיסים. סליחה על ריבוי השאלות .. :) תודה!

netmaster1

New member
דבר ראשון תהני

דבר שני, מתחת למלון המריוט, בחנייה, בסביבות רחוב 43 נמצא לו סניף של TKTS מה שאת עושה זה הולכת לשם(7 בבוקר הכי מאוחר, התורים בד"כ מתחילים ב6, הקופות נפתחות ב10 קחי בחשבון) מחכה בתור וקופאת כמה שעות עד שמגיע תורך(אם את עם עוד מישהו אז יש סטארבאקס בפינה, תעשו תורות בלהתחמם שם, זה מה שבד"כ עושים) וקונה כרטיס לאחת מההצגות שיש בלוח(משתנה מדי יום) במחיר מציאה אם את סטודנטית אגב, מהרי להוציא לך כרטיס סטודנט ואז את חוסכת את כל הטרחה של לקפוא בחניון כי יש יופי של הנחות לסטודנטים, אני נכנסתי להצגות במקומות מעולים במחירים שבין 25-40 דולר. בTKTS אפשר למצוא יופי כרטיסים בחצי מחיר, בערך 60-70$ לכרטיס. לגבי מה שאני ממליץ לראות, אם עוד לא ראית וויקד, עכשיו זה הזמן(דרך אגב לא היה לי כוח לפתוח על זה נושא אבל הוכרז שלשום הבמאי לסרט וויקד, אותו במאי שהביא לנו את מולאן רוג', באז לוארמן משהו כזה) יש עכשיו ריביבל מעולה לבילי אליוט, אם ילדים קטנים בטייט'ץ מדבר אליך רוצי לראות והייתי ממליץ גם על מרי פופינס סלאש פאנטום אם את רוצה קצת קסם של ברודווי:p מקווה שעזרתי וסליחה על החפירה

מולין רוג'

שמחתי לשמוע שיעשו סרט מוויקד עם הבמאי של מולין רוג'. את מולין רוג' הסרט ראיתי באיחור של כמה שנים, על גבי DVD שלו שקניתי כמתנת יום הולדת שהחלפתי, נדמה לי. נהניתי מאוד ממשחקם של ניקול קידמן ואיאן מקרקגור ובייחוד מהמחרוזת שהם שרים עם ביצוע קאבר לא פחות מרשים מהמקור לדעתי ללהיטו הראשון של אלטון ג'ון. אני מודה שאת וויקד אני עדיין לא מכיר, זה קשור למחזמר "הקוסם מארץ עוץ"? בכל אופן תהיה לי ככל הנראה הזדמנות טובה להכיר אותו.

A CharmedOne

New member
מה?

אתה לא יכול פשוט להגיד כבדרך אגב שייצא סרט לוויקד, זה מצריך הודעה חדשה!!!!!!! ועכשיו להתלהבות- Omigod you guys!!!!!!!!!!!!!!! ומאיפה אתה יודע שבאז לורמן יביים?

A CharmedOne

New member
אה... IMDB

לא נוטה לכיוון האמת... לא האתר הכי אמין בכלל למעשה...

netmaster1

New member
יש לו דווקא מידע אמין רוב הזמן

ואם אני זוכר נכון זה גם מידע שאושר

A CharmedOne

New member
זה מידע שאנשים מעלים

אפילו מופיע שם שלמכושפות אמורה להיות עונה 9...

loserontheloose

New member
סרט ל-Wicked?!

הסרט יהיה מבוסס על הספר או המחזמר? מקווה שעל הספר. מהמחזמר נהנתי, אבל אין הספר.

Ponchu83

New member
איזה כיף...

אני אכולת קנאה:) השאלה היא מה התקציב שלך. אני יכולה לומר לך שלי יצא לראות כ5 מחזות זמר בניו יורק כשכל אחד מהם היה 27 דולר (וישבתי בשורה הראשונה באמצע - ולזה יש יתרונות וחסרונות) ולעומת זאת ראיתי עוד ארבעה מחזות שעלו כל אחד בין 75 ל 110 דולר... :( היה שווה כל רגע. ואגב, wicked, לא היה משהו שהצלחנו למצוא בזול בשום צורה. וגם כשחיפשנו כרטיסים ב110 דולר לא היה לנו מקום שבוע מראש, ורק אחרי תחנונים רבים מצאו לנו שני מושבים. (ככה גם מלך האריות ועוד כמה מיוזיקלס מצליחים). איזה סגנון את מחפשת?

למעלה