היי..זקוקה לעצה

cleopatra2006

New member
היי..זקוקה לעצה

אני עובדת כמזכירה כחודשיים אני גרה בחולון והמשרד ברמת גן לוקח לי שעה וחצי ו 3 אוטובוסים לכל כיוון- כל יום זה ממש שוחק, מתיש אותי!!! אני לא יודעת מה לעשות, אם להתפטר או לא. מצד אחד- הבוסים פה ממש נחמדים, המשרד מאוד שקט ורגוע וגם האיזור נחמד. אבל מצד שני- אני לא עושה פה ממש הרבה. רוב היום אני באינטרנט, יושבת לבד במשרד- מידי פעם עונה לטלפונים או מצלמת. אני ממש משתעממת פה. אני נוסעת שעה וחצי ב 3 אוטובוסים, לא עושה כלום 9 שעות ואז שוב חוזרת ב 3 אוטובוסים במשך שעה וחצי. 12 שעות מהיום. אני חוזרת מדוכאת, שפוכה, הפוכה. אין לי כח לכלום. ועוד לחכות בעזריאלי ב 18.00 בערב?? זה הכי נוראי שיש.!! מה, אני עובדת בחיפה שאני נוסעת כ"כ הרבה זמן?? השאלה היא האם כדאי להתפטר ממקום עבודה שמבחינת יחס האנשים פה ממש סבבה אבל סיוט להגיע ולחזור, ואין זמן לכלום- לא ללכת לרופא, לא לבנק. מה דעתכם/ דעתכן???

במקרים כאלו אני לוקחת דף ועפרון -

יותר נכון עט. חוצה את העמוד בקו מצד אחד אני כותבת בעד בצד השני נגד. ואח"כ מתחילה לכתוב נימוקים להחלטה אפשרית בצד זה או בצד השני. ואז הרבה יותר קל להחליט. ומתוך מה שכתבת כאן את רוצה להתפטר...

cleopatra2006

New member
זהו, שבאמת יש יותר נגד מבעד....

עשיתי את הרשימה הזו (אמנם לא דף ועט, אלא במייל כשהתייעצתי עם חברה) מצד 1- הבעד היחידי שיש הוא די גדול: יחס בעבודה. באמת מתייחסים אליי יפה מצד 2 גם כל מה שנגד הוא די גדול: הנסיעות וזה שאין לי זמן לכלום. חודשיים דחיתי תור לרופא כי לא היה לי זמן ללכת (רופא שלא עובד בשישי). אבל די, נמאס לי. אני מתפטרת ביום ראשון. לא אכפת לי מכסף. אכפת לי מהשפיות שלי... תודה לך על העצה

dgfsdg

New member
העניין הוא ש:

אני עובדת כל יום עד 18.00, מ 09.00 ואין לי זמן ללכת לראיונות חשבתי להציע להם שעד שהם ימצאו מישהי חדשה או עד שאני אמצא עבודה- אני אעבוד כל יום עד 15.00 כך שאף אחד לא יתקע. מקסימום יורידו לי 1000 שקל מהמשכורת.

הצעה לכיוון

הי קלאופטרה, קראתי את הדברים הכנים שכתבת, וגם את השתלשלות הדברים שבאה אח"כ. ברור שהמצב מבחינת שעות עבודה מאוד מקשה עליך. יחד עם זאת את לא רוצה לוותר על מקום עבודה עם יחס נעים מצד בוסים. מה גם שנראה שהעבודה גם לא מי יודע מה מאתגרת או מספקת אותך. ואחד הדברים שאת רוצה הוא למצוא מקום עבודה אחר, אבל בלי לוותר על הקיים, כך שאת חושבת שהציע להם לעבוד פחות שעות ומבינה אם הם יורידו את משכורתך. אני מאוד מקווה שהם יסכימו. ויש כמובן קשיים גם לכך בעיני המעסיק כמובן. למשל תשלום כפול של תנאים סוציאליים, לשכירת עובד שישלים את מה שאת עושה ולכן יכול להיות שהם לא יסכימו להסדר. אבל מה שחשוב הוא את, ולכן הכיוון שאני רוצה לתת לך הוא לבדוק למה את לא מודיעה על עזיבתך. הרי את לא זכאית לפיצויים בגלל תקופת הזמן הקצרה בה את עובדת שם. מה למעשה מונע מבעדך לומר שלום. וזה מעבר למה שציינת. כדאי להקדיש לכך מחשבה. שינויים הם דבר קשה, מה גם שבעידן העבודה הקיים הפחד שמא לא נמצא עבודה, ועד שמצאנו את העבודה, למעשה משתק אותנו מלעשות. במידה שתזהי פחד שכזה ההצעה שלי היא לשים אותו בצד, ולומר "אילו לא היה בי הפחד, מה הייתי עושה", ואת זה תעשי. ודבר אחר שכדאי לך לבדוק, מדוע לא יהיו עוד בוסים נעימים ונחמדים כמו אלה אצלם את עובדת כרגע? את בוודאי יודעת שאם העבודה או הנלווה לה לא מתאימים ברמה שאת מדברת עליהם, הרי שלחיות בתחושות כאלה זה מאוד קשה, וזה בוודאי שלא משתלם להקריב את האושר האישי שלך בשביל בוסים אלה, וברור הוא שיהיו עוד בוסים כמוהם. בתחום האימון בו אני עוסקת, אני למעשה פותחת עם המתאמן את העניין, הוא מאתר את העוצמות שבו, בכל אחד מאיתנו יש עוצמות ויכולות, ואתם מתעלים אל עבר מה שאנו רוצים להשיג, אל המטרות שלנו, וככה בונים דרך שיטתית למציאת מה שיאפשר לך לחיות במקום שהכי מתאים לך, למצוא עבודה מספקת. את צודקת לגמרי כי במצב הקיים רוב הסיכויים שלא תמצאי משהו אחר. צריך לייחד זמן על מנת חפש משהו אחר. וכשמחפשים גם מוצאים. ועוד טיפ אחרון: ישנם תחומי פעילות שניתן לבחור בהם את מקום העבודה, את סביבת העבודה, ואת אופי העבודה ולהתאימה לצרכים שלך ולמי שאת. אחד מהם הוא השיווק הרישתי. אני עוסקת גם בו, וממליצה בחום, הוא באמת נותן את החופש לחיות ולבחור. שיהיה בהצלחה הילה הדר מכון קשת אימון לאיזון חיים-עבודה [email protected] 054-7744603 www.2all.co.il/web/sites/keshetcoaching

deja vu 23

New member
אחח מבין אותך..

אני גר ברעננה, מצאתי עבודה בת"א. כל יום שעה הלוך ושעה וחצי חזור, לא כולל ההמתנה הנצחית לאוטובוס והפקקים. הייתי חוזר שפוך הביתה ב18:30 (אחרי שיצאתי מהבית ב7:00), אין כוח לכלום. שרדתי שם 4 חודשים. אני מציע לך או לקנות אוטו או למצוא מקום עבודה קרוב יותר.

cleopatra2006

New member
תודה רבה לכולכם...

מחר אני מודיעה שאני מתפטרת... אני לא יכולה להמשיך ככה עם הנסיעות, ועוד בחורף.. גם ככה אחות של חבר שלי ילדה תאומים, אז אני אשאר איתה ואעזור לה

למעלה