היי חבר´ה- שאלה קטנה

Dawson girl

New member
היי חבר´ה- שאלה קטנה

היי לכם, ממצב? אני רואה כמעט כל יום "מרי קייט ואשלי מארחות" אבל למה אתמול בצהריים היה משהו חדש- בערך כשהן היו בנות 13-14 וביום היה משהו ישן, בערך גיל 9? וחוצמזה- מתי יש דברים חדשים שלהן (חוץ מ"מזל תאומות" שאני לא יכולה לראות)? בייי

omer wild

New member
אני יסביר לך.......

כל תוכניות הן בגילאים שונים ! מכיוון שבארה"ב התוכנית יצאה בקלטות ולא בתוכניות כמו אצלינו אז כל פעם צילמו פרק אחר בזמנים שונים בחייהן הקצרים ! וובינתיים הדבר הכי חדש שהן עשו זה את הסרט החדש (שהגיע גם לארץ) getting there !!! והם אמרו בראיון שלחופשת הקיץ לשפ שינוי הן להן תוכניות...והן כבר בחופשת הקיץ..כמונו !! נ.ב הן גם אמרו שהשנה בקיץ הן טסות עם כל המשפחה להוואי !! איזה כיף להן... ןהנה תמונה מתוך הראיון !!!

גם לי יש שאלות

1בקשר לסרט "להגיע לשם" על מה זה מדבר 2"וחופשה בשמש" על מה זה מדבר (אם זה סרט שיוצא בודיאו כמו דרכון לפריז או לא) 3 אני רוצה לדעת אז שירים יש לכם של תאומות נ.ב קראתם את הכתבה בפיוז על תאומות טוב תודה מראש אפרת

omer wild

New member
תשובות לכל השאלות...

1. אני לא ראיתי את הסרט אבל לפי מה שהבנתי זה על הרישיון שלהן ושיש להן מכונית חדשה..משהו כזה...אולי מישהו שראה את הסרט יכול להגיד לך ! 2. וחופשה בשמש בטח מדבר על איזו חופשה שהבנות יצאו ! והן בטח פגשו בבנים..והתאהבו...ככה זה בתמונות לפחות ! ושוב לא ראיתי את הסרט...תשאלי אנשים שראו ! 3. תראי הן לא ממש זמרות...ואם יש להן שירים אז זה רק מהתוכניות כשהן קטנות יותר ! נ.ב ולא קראתי את הכתבה...אם יש לך תמונות או את יכולה לספר לי על הכתבה אני אשמח מאוד !!!

הא אני מתכוונת מתוכניות

כי לי יש את שירים של אופנה ואת שיר פתיחה ועוד כמה מ(מארחות והרפתקאות) ורק רציתי לדעת אז שירים לכם יש כי לילדה(אני חושבת שקראו לה נועה) שעשתה חידה לא מזמן אני חושבת שיש לה שירים (כי היא אמרה שמי שיענה נכוןיקבל דיסק מתנה )סתם רציתי לדעת אז שירים יש לה או לכם אני הבנתי שחלקם לא אוהב את שירים וחושב שזה מה שהורס את תוכנית אבל לפי דעתי שירים שכבר מכירים עושים את תוכניות יפה יותר(לכן אני רוצה השירים) הא ולכל אלו שחושבים לעצמם למה אני משגעת לכם את מוח בקשר למארחות זה רק בגלל שאני לא יכולה לראות מזל של תאומות (עוד חודש היה לי יס ואני בטוחה שכל השאלות היו קשורות לזה)

Dawson girl

New member
תודה לך עומר!

היי ממצב? תודה רבה.... למה ערוץ הילדים לא משדר עוד סרטים חדשים שלהן? כי הבנתי שיש עוד לפחות 2 שיצאו בוידאו שלא שודרו... חחח צימוק מאחורי ההגה..... מצחיק..... בייי

omer wild

New member
לדוסון גירל !!

נכון זה היה מצחיק...כשראיתי את הקטע מג´יי לנו מזה צחקתי !! ואין לי מושג למה הוא לא משדר...בטכלס הסרטים שלא הגיעו אלינו הם החדשים ! והם לא מזמן יצאו בארה"ב לוידאו או משהו כזה...אז יקח די הרבה זמן עד שיגיעו אלינו ! וזהו...היה נחמד לשוחח !!

שני אדר

New member
שאלות ../images/Emo70.gif

אני ךא מתה על התוכנית אשלי ומרי קייט מארחות כי פעם הן גדולות פעם קטנות, זה מעצבן! אני גם לא אוהבת איך שהן שרוות כשהן קטנות! אני לי את הערוץ fox kids ככה שאני לא יכולה לראות את התובכנית מזל תאומות! אבל אמרו לי שהיא יפה..! אז רציתי לשאול: האם התוכנית "מזל תאומות" זה שכשהן גדולות או קטנות? ביי ביי שני נ.ב אני בת דודה של נועה הרשקוביץ!

omer wild

New member
נ.ב

ואם את רוצה לראות את התוכנית את פשוט יכולה להוריד את הפרקים מהאינטרנט !!!

omer wild

New member
כן !

שם הן בנות 15 וחצי בערך... כי בפרק האחרון כאילו מגיעה היום הולדת ה-16 שלהן...ומארגנים להן מסיבה! אז הן גדולות יחסית...

karin agajany

New member
דחוףףףףףףףףףףףף!

עושים לי ממיר דיגיטלי מיום חמישי לתקופת ניסיון ל-3 חודשים ואז אנחנו בוחרים! אפילו שנראה לי שנשאיר את ערוץ FOX KIDS, אנחנו גם נתכנן את הוידאו ואני יקליט את רוב הפרקים!!! מרוב שמחה אני שמה לכם שני פוסטרים עם חתימות שמצאתי אתמול!!

omer wild

New member
תגובה על התמונה ששמת...

נכון עושים אותן נורא מבוגרות ? עם הנעלים האלו...מה הן הולכות כבר עם עקבים ???

karin agajany

New member
את צודקת...

ובקשר לפוסטרים, היה איזה אתר, עם המילים של השירים שלהם, (שעשו את הלינק שלו פה" שדרכו מצאתי את הפוסטרים, הם היו לקניה, אבל את התמונות של הפוסטרים שמרתי אצלי

למעלה