היי, חבר´ה, תאחלו לי בהצלחה - אני

היי, חבר´ה, תאחלו לי בהצלחה - אני

גאה לספר שבקרוב מאוד אני מתכנן לחזור לאימוני החלימה הסדירים שלי... אבל, למה הפסקתי אותם בכלל ומתי?! ובכן, לפני שנים התחלתי את אימוני החלימה שלי. חלק קטן מאוד מהם כלל עבודה על "חלומות נשלטים" (חלומות מוזמנים, חלומות של כיף ולמידה וכולי). רוב העבודה היתה על "כניסה לגוף האנרגיה". תחילה מצאתי את כפות ידיי בחלומות (מה שמחייב להיות צלול). לאחר מכן עבדתי על ביצוע של משימות מורכבות יותר במהלך החלומות שלי, כולל מעבר מחלום לחלום. לא ניסיתי בשום פנים ואופן לשלוט בחלום, כי ברגע שמנסים לשלוט בחלום, נקודת התפישה חוזרת לנקודה הרגילה שלה (כמו במצב של ערות) וגוף האנרגיה מתרחק. כמו כן השינה נעשית רדודה וההתעוררות קרובה. הגעתי לרמה די גבוהה ומרשימה, אני חושב. הגעתי למצב שאני יכול להירדם תוך רגע, בכוחה של החלטה רצונית (אפילו באמצע היום, כשאני לא עייף) ולהיכנס בכוח רצוני לתוך מצב אמיתי לגמרי של חלימה... לבצע שם את המשימות או הדברים שאני רוצה לבצע - וכשאני מסיים, פשוט להתעורר. ההסטה הרצונית של נקודת התפישה שלי תמיד מלווה בצמרמורת עזה וארוכה. זה היה נורא כיף. אני מחליט - צמרמורת ארוכההההה - אופס, אני ישן וחולם. ושם אני פועל ופועל... עד שאני מחליט לסיים - ואופס, צמרמורת ארוכהההה - אני מוצא את עצמי מוטל על המיטה בחדרי. כיף! אבל מקץ תקופה מסויימת מאורעות תמוהים במהלך חלימתי עוררו את חשדותי. הרגשתי שאני עדיין לא בשל להתמודד עם היצורים הבלתי אורגניים וכך החלטתי להפסיק את כל מעשי החלימה שלי. החלטתי לזנוח תחום זה לתקופה מסויימת, במהלכה אבצע "שחזור חיים" ו"נקיון פנימי" - ורק כשאהיה נקי יותר, אעז לחזור לחלימה. תקופה זו מתקרבת אל סיומה, כך אני מקווה. בעצם ימים אלה ממש אני מתחיל לחזור, בהדרגה ובזהירות ובעדינות, לאימוני החלימה שלי. תחילה אני אשחזר בהדרגה את הרמה אליה הגעתי בעבר. לאחר מכן, כשארגיש בטוח, אתחיל להטיל על עצמי משימות חדשות, עוצמתיות פי כמה... ואני מבטיח לעדכן אתכם!!! שלכם באהבה, בן

בהצלחה טול ! ../images/Emo13.gif ושאלה !

היי dude ! קודם כל שיהיה לך בהצלחה ! אבל רק רציתי לשאול אותך, לא ממש ברור לי, פשוט לפני כמה שבועות ( קצת לפני שפתחת את פורום הלוחמים ) כתבת כאן הודעה על כך שאתה עומד להתחיל איזו שנת שירות ולא תוכל כמעט להיכנס לפורום ולכתוב ... וזמן קצר אחר כך פתחת כבר פורום משלך וכל זה ... סתם מסקרן אותי, מה קרה בסוף עם השנת שירות ? התחלת או שבסוף לא ? ואם כן התחלת, אז איך זה ? מה בדיוק אתה עושה שם ? זה משהו כזה במקום צבא או בנוסף לשירות צבאי ? בבקשה תסביר
בכל מקרה תמיד נחמד לראות אותך כאן ! ביי ביי אלון

שנת שירות?!?! אני?!?!?! חה חה חה!!!

את הצבא שלי (חובה, 3 שנים, פרופיל 97 אבל פקיד בירפ"א בתל-השומר... תחמן, בקיצור) סיימתי לפני קרוב ל-10 שנים!!!! מה שנת שירות?!?! מי שנת שירות?!?!? אולי זאת היתה הודעה שבה אמרתי שאני הולך לישון או משהו כזה?!?!?
בכל אופן, תאחל לי שוב פעם בהצלחה!!! והפעם מכל הלב!!!! נו, תאחל כבר, תאחל כבר...

ליטן א

New member
את הצבא שלי....

אני אתחיל רק בעוד חמישה חודשים - בהתייצבות ראשונה.... לפני חודש קיבלתי צו ראשון, ועכשיו אני מחכה....
בכל מקרה - אני אלך אל הצבא עם פרופיל 60... יש לי איזה בעיה בקרישת דם או משהו כזה, שבגללה אסור לי ללכת לקרבי (מחשש שאני אפצע, חו"ח), אז אני בטח אשב בקרייה או משהו כזה
העיקר זה למצוא מקום עם הרבה בנות

והוא עדיין איש בשם "שחר"... ../images/Emo6.gif

והאמת היא שההודעות שלו היו די מדהימות... מעניין מה קורה איתו.

Dazed&Confused

New member
בהצלחה!

אתה יכול גם לפרט בבקשה איך הגעת להישגים המדהימים האלה בחלימה? וחוץ מזה, אני מתכנן לקרוא משהו של קרלוס קסטנדה(אני מקווה שזכרתי נכון) שמדברים עליו כל הזמן בפורום שלך, הספר המומלץ זה הדרך לאקסטליבן או משהו כזה לא? אשמח אם תמליץ לי על משהו. בהצלחה עם החלימה! boaz

תודה!!!

הספר המומלץ להתחלה: "מסע לאיכטלאן". אני אשמח לפרט לגבי ה"הישגים המדהימים" יותר מאוחר - כרגע אני בדרך לפגישה... שלך, בן

shabaz

New member
דבר ראשון....

בהצלחה... דבר שני-אני יכול לגרום לעצמי להתעלף תוך 20 שניות....אבל אני מעדיף לא כי בד"כ אני נופל או משהו כזה ואח"כ כואב לי מה זה קושר? לא יודע אבל אולי אפשר לחלום דרך התעלפות... תחשבו על זה שבז

BladeRaider

New member
להתעלף???

איך? אני מקווה שלא ע"י חניקת עצמך או עצירת הדם לראש.

shabaz

New member
לא לא

זה קושר לסינוסים שלי... כמו שעכשיו אני אומר לך בצ´אט (רמז...כנסו לצ´אט) שבז

שריר

New member
בן טל שחר! רואנ אני כבר זוכר את השם

נראה לי סתם סתם אוקי איך למדת את כל החלימה הזו מהמורה שלך או בלי קשר איך אני יכול ללמוד אותה כי אל נראה לי שאיפה שאני מתאמן מלמדים את זה

ההתחלה של החלימה הינה

בתרגיל מציאת כפות הידיים בחלום. אתה יכול להתחיל משם... ולקבל הנחיות להמשך מ-bertcat ו/או ממני. אם אתה מתרגל חלומות צלולים זה יכול לעזור לך מאוד. אם אתה מתרגל מדיטציה זה יכול לעזור לך מאוד. אני מעביר עכשיו קורס-מדיטציה בפורום "דרך הלוחמים"... אתה מוזמן! שלך באהבה, בן

למעלה