היי חבר´ה

• פותח הנושא li.g
  • פורסם בתאריך

li.g

New member
היי חבר´ה ../images/Emo23.gif

רציתי לשתף אתכם היום שחר התהפך פעם ראשונה לבד. אני חושבת שאלו הרגעים הכי קשים שאין עם מי לחלוק את זה.

כמה טוב שנשארתי לשמוע את זה

למה קשים? רכים ! מאוד רכים ונעימים , אני חושבת , אלו הרגעים האלו , עצמם. ויחד עם זאת , ענין ה"אין חלוקה" הוא קשה. זה באמת כייף גדול , כל התפתחות קטנטנה ובמיוחד אם היא התהפכות.
לך ו -
לשחר.

איזה יופי!!! כל הכבוד לשחר!!

עכשיו הוא באמת צריך השגחה צמודה חחחחחח כאילו שעד עכשיו לא הייתה לו
תהני, חמודה! תגלי מהר מאוד, שבגלל שאין לך בנזוג לחלוק איתו, את חולקת עם הרבה יותר
תהני תהני תהני אי אפשר לעשות יותר מזה

מזל טוב ../images/Emo6.gif

וזה אומר שהבלאגן מתחיל
כי מיכאן הוא יזחל לוידאו לטלויזיה ויכה בהם
ידחוף כל מה שבא ליד לתוך הוידאו....חחחחח יפיל את העציצים, ימשוך את המפה של השולחן...תהני חמודה
כי עליתם שלב....
ואת חולקת את זה עם שחר ואיתנו... את לא לבד

מזל טוב ../images/Emo140.gif

אני קראתי לשלב אותו אתה מתאר - עליה ברמת החיים... פשוט כל מה שהיה בבית בהישג יד עלה למעלה וכך ביתי נותר ללא מפות,וכל מני קשקושים שאהבתי לתקופת מה,הרי גם כך צריך להגיד להם מספיק לאוים (לא לגעת בשקעי חשמל ,לא לגעת בתנור החם, בעציץ וכ"ו)

העקשנית

New member
מזל טוב../images/Emo23.gif

ולאט לאט תמצאי לך עם מי לחלוק. מה עם ההורים?אפשר לחלוק איתם. ולא כל האבות מתלהבים .גם הנשואים והאוהבים. אל תתפסי לזה שהוא לא איתך. בטיפת חלב יש לפעמים מפגשים של אמהות לתינוקות, ואז כל אחת מספרת ומשוויצה על התינוק שלה. ויש כל מיני מקומות שאת יכולה לפגוש עוד אמהות, אפילו בגינה הציבורית. חפשי לך עוד אמהות כמוך, כדי שתהיה לך חברה ולא תרגישי לבד. אמהות לתינוקות, במיוחד ראשון, אוהבות לדבר ולשתף ולהעביר חוויות, גם אם לא הכרתן קודם. מנסיון.

ophra

New member
ובאותה נימה (של עקשנית)

אולי תנסי לקחת אותו לחוג ג´ימבורי או משהו כזה זה מקום מצוין לפגוש אמהות לתינוקות באותו גיל ובינתיים - המון מזל טוב! כל שלב התפתחותי כזה זכור לי כאושר גדול עד היום (וגם אצלי כבר כל הדברים השבירים ירדו חזרה למטה) אני עדיין זוכרת את הדמעות שזלגו לי על הלחיים מהתרגשות עם הצחוק המתגלגל הראשון.... (שלו)
תהני מכל רגע!

למעלה