היי חבר´ה
|
|
|

shiRan WP

New member
היי חבר´ה../images/Emo24.gif|../images/Emo32.gif|../images/Emo32.gif|../images/Emo32.gif

אני בשיעור בניית אתרים עם רותם- חברה שלי, כולם הבריזו כי זה שיעור אחרון של בניית אתרים אז המורה הרשתה לנו לגלוש באינטרנט קיבלתי את המתכונת!!!!!! נחשו כמה?
טוב לא נמתח אותכם
81!!! קיבלתי 81!!! ולא למדתי עלייה שניה והרצל oh my god!!! איזה כייף אני ממש מאושרת
מה התוצאות שלכם? דפי? shiRan

שלומית1

New member
יפההההההההההההההה../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

אני לא למדתי על ההלניזם ועל האמפריה העות´מנית קיבלתי 95!!

Dafi the Mighty

New member
אהה...

הציון שקיבלתי עדיין לא סופי, כי אני הולכת לבקש ממנו לעלות לי את הציון... :)

סמייילי

New member
כולכן בכיתה י´? ../images/Emo41.gif

אני ביא´, שנה שעברה כולם התכוננו על הרצל, ולא היה שמץ ממנו בבגרות, אז יש סיכוי שישימו לכם, ראו הוזהרתם! לי יש פי ארבע חומר.. אבל קצת יותר מעניין מהאימפריה העות´מנית..שנאתי את זה.. בהצלחה לכולם בבגרויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shiRan WP

New member
וואו חבר´ה../images/Emo24.gif

אילו ציונים!!!!! מגניב!!!!! אני לא ממש מאושרת מהציון שלי אבל בהתחשב בכך שהייתי בטוחה שיש לי מקסימום 60 זה טוב מאוד בשבילי..וחוץ מזה הממוצע השנתי שלי הוא 95 ככה שאני מקווה שהיא תגיש אותי על 90....מגן נחמד! בהצלחה לכולם בבגרויות!!!!!!! shiRan

korinalir

New member
אז עדי את עושה אזרחות השנה?

גם אני בי"א ויש לי בגרות באזרחות בעוד יומיים ועוד לא התחלתי ללמוד
אבל לא נורא מגישים אותי על 95
אז יש תקווה ולכל הזינאים בי´ תתביישו מה התקופה ההלניסטית לא נוראאאא קלה לכם? לי היא היתה
לכולם

Tabasco

New member
אני.... ../images/Emo108.gif

קיבלתי 94 אבל שואפת למגן אפילו יותר גבוה (בתקווה) בואנה חבריה, כולנו פה חבורה של גאונים (או שפשוט החומר בהיסטוריה ממש ממש קל
)

סמייילי

New member
לא.. אזרחות זה שנה הבאה..

אצלינו עושים את זה בי"ב. השנה יש היה\יש לי: הגדרת צמחים -ביולוגיה- היה כבר מתמטיקה -3 מתוך 4 יח´- היה כבר מנהל 2 יח´- היה הסטוריה תנ"ך כלכלה... עוד יבוא.. -בהצלחה באזרחות! עדי

korinalir

New member
כיף לך

אני עושה את כל ה4 י"ח שנה הבאה מתמטיקה בבת אחת וגם פסיכלוגיה וכלכלה השנה עשיתי רק יחידה תאטרון מעשי תנ"ך ו..אזרחות מחר

למעלה