היי חבר´ה

מכחול

New member
היי חבר´ה ../images/Emo6.gif

הייתי בחופשה והתגעגעתי רציתי לשאול על מקום שבו אוכל לרכוש דברי עץ ליצירה במחיר מוזל הייתי בת"א ברח´ סלמה והייתי גם בנתניה באיזור התעשיה האם יש עוד מקום? אני צריכה לקנות דברים בכמויות של 20-30 למוצר כך ששוה לי לברר שוע טוב לכולם!

av_i_va

New member
זו רכישה סיטונאית../images/Emo140.gif

שמעיה אומנם יבואן אבל מאוד יקרן מפני שהוא מייבא בעיקר מאירופה. ברח´ סלמה המחיר סביר אבל לא סיטונאי. בבורגטה - כנ"ל. אני לא אוהבת את החנות בבורגטה כי הם קובעים את המחיר "לפי פרצוף" כבר קרה שכמה חברות רכשנו פריטים זהים ושילמנו מחירים שונים. יש כמובן את ברוק אבל הוא כבר כל כך "גדול" שבקושי אפשר לדבר איתו ואילו העובדים שלו לא רשאים לשנות מחירים. תחביב לכל עת לא בא בחשבון - יקר בצורה לא מוצדקת. מה עוד נשאר??? אהההה... חנות חביבה בחולון צריכה לחפש שם וטלפון. זה פחות או יותר מה שקיים. כל היתר אין להם מחירים סיטונאים. אולי קצת הנחה.

מכחול

New member
כל הכבוד

אביבה רואים שאת מקצועית באמת קוראים לו שמעיה (לבחור מנתניה) ואת צודקת זה לא ממש זול אני לא מחפשת חינם אבל במחירים סבירים שאפשר לעמוד בהם במידה וקונים כמות . אשמח לקבל את הכתובת או טלפון של החנות בחולון

אתי@

New member
אשמח לקבל את הפרטים על החנות בחולון

האם החנות הזאת זולה יותר משאר החנויות, גם לכמוית קטנות
תודה ושבוע נעים אתי (נ.ב. החלטתי לעשות את הסדנה של תחביב לכל עת)

osni

New member
עולם העץ

ברח´ סלמה עולם העץ. תגשי לציפי - שהיא בעצם בעלת העסק ותבקשי. אני קונה שם בכמויות ומקבלת הנחה של 10% . לא הגעתי לכמויות של 20 - 30 בכל קניה אלא לכל היותר 15. אולי תצליחי להוציא אחוז גבוה ותר. בהצלחה.

אשמח לקבל עוד פרטים על חנויות בשרון

ואולי אפששר לצרף את התשובות למאמרים,שיהיו כאן קבוע?

av_i_va

New member
צודקת../images/Emo127.gif

רצוי להעביר ללוח. על מנת שהמידע יישמר לטובת כולם פתחתי לוחות במיוחד למטרה זו. השימוש הוא חופשי - לכל משתמש שבוע טוב

saritpe

New member
חנויות בשרון

יש מס חנויות חביבות שאני מכירה הרצליה -"על קצה המיכחול" ברח הנדיב מול העירייה חנות קטנה ומטריפה - מחירים סבירים רעננה -"אומנות לכל" פינת אחוזה ברנדס חנות שיש בה הכל שוב מחירים סבירים וכן "פינה לאומן"- צמוד לחנות הנ"ל נמצאת עלך אחוזה - מחירים קצת גבוהים כפר סבא-מאחורי קניון ערים יש מין מתחם וישנה שם חנות קטנה לא זכור לי איך קוראים לה אבל שמעתי טובות. בהצלחה!!

למעלה