היי חבר´ה סוף סוף חופש סוף סוף הגיע לו החופש אחרי זמן ממושך של סבל ולימודים מעצבנים ומעייפים!!!
ח חן ונוי New member 20/6/02 #1 היי חבר´ה../images/Emo70.gif סוף סוף חופש../images/Emo70.gif סוף סוף הגיע לו החופש אחרי זמן ממושך של סבל ולימודים מעצבנים ומעייפים!!!
היי חבר´ה../images/Emo70.gif סוף סוף חופש../images/Emo70.gif סוף סוף הגיע לו החופש אחרי זמן ממושך של סבל ולימודים מעצבנים ומעייפים!!!
M motib4 New member 20/6/02 #2 כן../images/Emo70.gif לכל מי שמסיים היום ו למי שהולך לסיים עוד 10 ימים!!! , ושיהיה לנו קייץ מלאחדשות וחידושים מהתאומות.
כן../images/Emo70.gif לכל מי שמסיים היום ו למי שהולך לסיים עוד 10 ימים!!! , ושיהיה לנו קייץ מלאחדשות וחידושים מהתאומות.
כ כוכבית בלילה New member 20/6/02 #7 יייייייייייייש!!!!! אין ביצפפפפפפפררררררררררררררררר!!!!! אין משאושרת ממממממני!!!!!!! אני עוברת לתיכון ישישיישישיששששששש!!!!! כפרה עליייי חחחחחחחחחחחחחחחח
יייייייייייייש!!!!! אין ביצפפפפפפפררררררררררררררררר!!!!! אין משאושרת ממממממני!!!!!!! אני עוברת לתיכון ישישיישישיששששששש!!!!! כפרה עליייי חחחחחחחחחחחחחחחח
H HoNeY14 New member 20/6/02 #4 אני מסיימת מחר כי...../images/Emo118.gif היה לי גשר בין יום כיפור לסוכות *מחכה למחר*
O omarykate New member 20/6/02 #6 ../images/Emo9.gif גם אני מאוד שמחה!!!! סוף סוף אפשר להמשיך לישון בבוקר ולא לקום לבצפר
ר רעות אולסן New member 20/6/02 #9 גם אני ../images/Emo13.gif יש לי מן סדר מורגל כזה שבימי חול אני קמה ב6 וביםום שבת אני ישנה עד מאוחר... אני פשוט רגילה לזה....
גם אני ../images/Emo13.gif יש לי מן סדר מורגל כזה שבימי חול אני קמה ב6 וביםום שבת אני ישנה עד מאוחר... אני פשוט רגילה לזה....