היי חבר´ה.

lightspd

New member
היי חבר´ה.

מדבר אוהד. אני כרגע משתמש במחשב של בן-דוד שלי ולכן שם המשתמש לא מוכר. בכל אופן, מישהו דיווח על הבלוג שלי כעל מפיץ ספאם או משהו כזה, וחברת האיכסון שלי הורידו אותו. במקביל הלך לי גם המחשב. אחזור בקרוב,תהיו טובים. אוהד נ.ב - אילנה, שלא תחשבי שפיספסתי את מה שכתבת בקשר לאתר שלך

akravit

New member
אוהד שלום!!!

שמחה לשמוע שהכל בסדר איתך... הבלוג, המחשב - שטויות!

איה@

New member
אוהבים אותך אוהד ../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif

וגם מתגעגעים.........
תחזור מהר!
איה.

אולדמן

New member
טוב לשמוע שאתה בריא ושלם!

ובקשר לספאם - זה לא שימורי בשר בסגנון לוף?

ohad m

New member
המחשב חזר לפעולה, האתר לא.

בכל אופן, אני כרגע בחילופי דברים זועמים עם הספק שלי, אם הוא לא יפצה אותי על עוגמת הנפש אני כנראה גם אעבור לספק אחר. האתר עדיין לא פעיל, הוא לא פעיל בגלל שידרוג או משהו שהם עשו לשרת. כמובן שכל מי שמגיע אלי חושב שאני ספאמר, ככה שאני די בבעיה. תודה על הדאגה שוב

אולדמן

New member
שדרוג? לא נראה לי.

הדומיין הראשי פעיל (והרי הם יושבים על אותו שרת). אני חושב שמורחים אותך. הרשה לי להמליץ לך על הספק איתו אני עובד למעלה משנתיים ומרוצה להפליא והוא Dreamhost. מה הקשר לספאמינג ולבלוג שלך? מעניין.

0רחלי

New member
באסה ../images/Emo4.gif

אם אתה מחפש ספק אחר - אני ממליצה על hostingmatters.com, הספק שלי. יש גם ספק בשם cyberpixels.com ששמעתי שמומלץ. בכל אופן, וזאת עצה כללית לכולם, לפני שבוחרים ספק כדאי להיכנס לפורום WebHostingTalk ולשאול שם על הספק שאתם שוקלים לבחור, אם הוא אמין או לא.

djyaniv

New member
הייתי מציעה לך

את הספק שלי אבל cyberpixels באמת נראה אחלה אני תמיד מחפש את הקטץ, נראה לי מוזר שיש חברות שנותנות לך 10-15-20 מגה במחיר שאחרות נותנות 300-500 מגה

0רחלי

New member
כן, הקץ´ תמיד מטריד :)

אבל אפשר לצמצם קצת את הסיכונים, ע"י מחקר מקיף לפני שבוחרים ספק אכסון (כולל קבלת חוות דעת מאנשים אחרים), ע"י זה שמשלמים פר חודש ולא רבעוני/חצי שנתי/שנתי, גיבויים וכו´.

למעלה