היי חבר´ה...

Proxy18

New member
היי חבר´ה...

מה שלומכם היום? רציתי לעורר קצת את הפורום הזה כי נראה לי שהוא הולך להיכנס לתרדמת חורף... הבאתי לכם 10 משפטים לכדאי לזכור ולשלוף בזמן הנכון (באמצע שיחה למשל...) 1) בני אדם הם היצורים היחידים בטבע שמזילים דמעות בעת בכי (שיט... דווקא בגלל המשפט הזה בא לי לבכות) 2) כדור הארץ הוא כוכב הלכת היחיד שלא נקרא על שמו של אחד האלים המתולוגיים! 3) גמל שלמה הינו החרק היחידי שמסוגל להפנות את ראשו... (אתם רואים? גם חרק יכול להגיד "לא...") 4) הפיל הינו היונק היחידי שאינו יכול לקפוץ (נו... תארו לכם מה היה קורה...) 5) הפינגווין הוא העוף היחידי שיודע לשחות אך אינו מסוגל לעוף (נו בסדר... זה כבר ידוע לי שאין נזירות מעופפות..) 6) ינשוף הוא העוף היחידי שמזהה צבע כחול (עכשיו אתם מבינים למה הוא ער רק בלילה? כדי שהוא יוכל לראות סרטים כחולים...) 7) געגוע הברווז הוא הצליל היחידי בטבע שאינו מחזיר הד. איש לא הצליח לגלות מדוע... (גם ככה יש מספיק רעש בעולם הזה...) 8) שור הוא עיוור צבעים, כך שלדעה הקדומה שדווקא הצבע האדום מרתיח את השור אין כל ביסוס... הוא מתעצבן העיקר בגלל הניפנופים... (וגם מהקרציה שלפניו...) 9) סוס אינו רואה בתלת מימד (אורך, רוחב ועומק) כמו בני אדם אלא בדו מימד (רק אורך ורוחב)... (מעניין איך נראה העולם כשהוא שטוח...) 10) ואחרון חביב: חתול משתמש בשפמו על מנת לקבוע את רוחב החלל בו הוא מנסה להידחק... (רעיון לא רע... אבל בפעם האחרונה שניסיתי לעשות את זה כמעט נתקעתי בפיר של המעלית...) אז... מקווה שנהניתם... יום נעים לכולכם...

Proxy18

New member
היי שוב...

יש לי בשבילכם חידה (שסיפרו לי)... אדם נידון למוות. שופטיו אומרים לו : עליך להצהיר הצהרה שהיא אמת או שקר. אם תאמר אמת – תמות מול כיתת יורים. אם תשקר – תמות בתליה. הנידון למוות אמר משפט ונשאר בחיים. מה אמר ? אז ככה: אני נותן לכם 3 ימים לפתור אותה... יש לכם עד 3 ניחושים!! ולמה אני עושה את זה? כי אני רוצה שתחליטו ביחד מה הפיתרון ולא כל אחד יזרוק... למען גיבוש הפורום... (אפשר לעשות את זה בצ´אט או מתן רמזים בפורום) את הפתרון שאתם קבעתם יש לכתוב כשבתחילתו יש 5 כוכבים לדוגמא: ***** הוא אמר: בלה בלה בלה... כך אני אדע אם זה הפיתרון או שזה חלק מההחלטה למציאת הפיתרון ומתן הרמזים בניכם (שבה אין להוסיף כוכבים). בקיצור יש לכם עד 3 ניחושים (והחלטות בניכם -בלתי מוגבל רק לא לשכוח שאין להוסיף את החמשת הכוכבים אחרת זה ייחשב כפתון בפני עצמו ואז יירדו לכם מספר הניחושים) אם תצליחו לפתור בזמן וכמובן אם לא בזבזתם את 3 הניחושים.. אני אתן לכם פרס... עוד 15 משפטים שווים כמו אלה שכתבתי למעלה אבל הרבה יותר טובים!! אני עושה את זה למען הפורום ולמענכם... מקווה שתיהנו מהמשחק... ושוב... יום טוב לכם

Cats Hater

New member
התשובות:

זה שני דברים שאני לא בטוח בהם: *****הוא אמר: תירו בי או ***** תתלו אותי

LordNor

New member
אולי...

* אני יחיה לנצח... או * אני ימות בתליה... (סתם ניחושים שלי)

LordNor

New member
../images/Emo41.gifיוציאו אותי להורג בתלייה../images/Emo41.gif

Proxy18

New member
יפה...יפה...

צדקתם... האיש אמר: "אתם תתלו אותי..." הסבר: אם יתלו אותו הוא ימצא דובר אמת ומוות בכיתת יורים היא העונש שהוא חייב לקבל. אם יירו בו מול כיתת היורים, יימצאו דבריו כשקר, ולכן היה ראוי למוות בתליה. שני העונשים בטלים כי כל אחד סותר את השני. אז יש לי שלושה דברים להגיד פה: 1) יש פה מוסר השכל... תמיד ניתן להיחלץ צרות למרות שנראה כי אין דרך לצאת מזה עדיין זה לא אומר שאתם אבודים. 2) המטרה שלי הייתה שתפתרו את זה ביחד... מה שלא נסתייע בידי... לא נורא...יידרשו עוד קצת תירגולים לקראית המטרה הנכספת: גיבוש הפורום... העיקר שנהניתם... זה מה שחשוב אבל רציתי שתפתרו ביחד למרות שזה נורא מפתה לזרוק את התשובה... אשמח אם יהיה שיתוף פעולה מצידכם ותמצאו רעיון איך לגרום לשותוף פעולה בנינו.... (כמו חידות, נושא מרכזי, וכו´) 3) אתם שניכם עשיתם לי חיים קשים!!! עכשיו אני אצטרך לטרוח שלושה ימים כדי לקיים את ההבטחה לפרס...
מקווה שנהניתם מהמשפטים שכתבתי בהודעה הראשונה... כפרס... תקבלו עוד 15 כאלה... אז.. שוב... שיהיה לכולם יום נעים...

רעיון נחמד העלית ../images/Emo13.gif הנה לכם חידה

שרבים מתקשים לפתור למרות היותה פשוטה
ולהלן החידה: מהו הדבר שאם שמים אותו על בקבוק (מלא מים ופקוק להמדרין)שהופך את הבקבוק לקל יותר במשקל, להלן 2 רמזים: * הוא נראה לעין, * אין לו משקל. בהצלחה

Catty

New member
בקבוק?

לא נראה לי... מממ משהו ששמים על בקבוק פקוק אההההההה אהםםםםם נעץ? (למרות שיש לו משקל) נעץ על בקבוק ויורדים ממנו מים והוא קלך יותר... אבל גלגל הצלה צודקת אם אין לו משקל אז זה לא משהו שאפשר לגעת בו בידיים...

Catty

New member
גילי צודקת

אהבה עושה את הכל ליותר קל. אבל לא במשקל.

חה , יותר מדויק - חור

אם תוציאי את הנעץ מה נשאר? חור, זה מרוקן את הבקבוק, יפה מאוד

LordNor

New member
זה לא היה קשה במיוחד..

זה חידת מתנה שמופיעה בליגה ז בפסיכומטרי...

במקום לזרוק תשובות, חישבו על החידה

ונתחו את הרמזים שהעליתי, בטוחני שתמצאו את התשובה, אם רק תחשבו על זה... אתן לכם 3 ימים לפתור

T h e b e s t

New member
חידה די מפגרת

אני בטוחה שיש לה פתרון ממש דפוק אבל לא נצליח לחכות 3 ימים אז תספר...

למעלה