היי חבר´ה

DiGiHiLa

New member
היי חבר´ה

תמונה של טקאויה מעורר הוא לא נראה ממש עצוב נכון? אני אמשיך לחפש......

DiGiHiLa

New member
תמונה של קוג´י

או איך שקוראים לחתיך הזה כלומר לילד הזה.....

DiGiHiLa

New member
הנה קני...שליט דיג´ימון

אחותי את כאן ולא אמרת לי שלום?לא יפה...

Digi Lista

New member
../images/Emo8.gifכן אמרתי...

למעשה ישר אחרי ההודעה הראשונה שלך היום עניתי את "היי..." אבל עד שמצאתי תמונה עצובה(ככה זה כשיש המון תמונות בבלאגן הסיטרי...) עשית הפצצה קטנה וזה נראה כאילו שלא אמרתי כלום(עד שההודעה פורסמה)אבל תמשיכי זה בסדר...

DiGiHiLa

New member
טוב אני מחפשת תמונות....

עבודה קשה נמאס לי אני אחפש בגלריות מהאתר חחח

Digi Lista

New member
היי...

אוקיי אז אם אתמול היה ערב תשעה באב היום זה תשעה באב עצמו אז בגלל שהשרשור היה ארוך נתחיל שרשור עצוב,מבאס ודיכאוני חדש...(רק להיום...) אבל החל ממחר(או אפילו היום בערב...)הגיע הזמן לשבוע האהבה שיהיה בטוח יותר צבעוני, ססגוני, מלהיב ובר משתתפים רבים...

אוקי יום האהבה../images/Emo23.gif

אז הנה אני מחפשת בתיקיות תמונה ליום האהבה בזמן שאני שומעת את השיר של מימי ברקע..... .....הנה....... ........תהנו...... .......יום האהבה שמח

Morphia

New member
*מתעלפת*

אני אולי לא מתנהגת ~תמיד~ כמו פאנגירל, אבל כאן, זה פשוט מתבקש! ממממממממאאאאאאאאאאאאאאאאאאאטטטטטטטט!!!!!!!!!!!! אני אוהההבבבבתתתת אותתתתךךך!!!! פיו! זה היה מרענן ^^

יאקומו

New member
אני לא מוצאת תמונות עצובות!

דיג´יליטה: מצטערת שאני לא משתתפת ב"יום הדיכאון", אבל אני לא מוצאת תמונות! יש לי אחת, שהיא לא בדיוק סוחטת דמעות, אבל זה הקטע שמאט עצוב, אז הוא מנגן במפוחית...

Morphia

New member
*בהלם*

פעם ראשונה שאני רואה תמונה מהסדרה שעדיין אין לי!

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gifאני אעזור לך יאקומו...

טוב, אומנם בעיקרון הדיכאון נגמר אבל אם כבר אז נסיים אותו יפה, אני אשים תמונה של מימי שהיא לא בדיוק שמחה(פי שתיים אפילו...)וכולם יתייחסו אליה כאילו היא ממך בסדר?(הייתי שולחת לך אותה באימייל אבל אין לי את האימייל שלך)אגב התמונה ששמת היא בסדר גמור, מאוד אהבתי את איך שמאט מרגיע את עצמו כשהוא עצוב,כועס,מבולבל,עצבני... חוץ מיזה אני בטוחה שתמונות ודברים על אהבה יש לך בשפע ככה שלא תרגישי מקופחת...

Nifredil

New member
ועוד עצובה...

בעצם אני לא יודעת. משומה תמיד פספסתי את הפרק הזה וזה שלפניו. (ה-1 וה-2 בעונה ה-1)

למעלה