היי חבר´ה...

היי חבר´ה...

לפני כמה זמן דיברתם על כך שהדברים שכותבים כאן גורמים לכם לפחד מכל דבר, זה בדיוק מה שקורה לי, חחח, לפני יומיים הלכתי לישון ופתאום באמצע הלילה אני שומע רעש של שטיפת ידיים, זה בטוח היו ההורים שלי או האחיות שלי, אבל כמו דביל השתתקתי... חחח...
בכל מקרה רציתי לספר לכם סיפור שקרה לי כשהייתי בכיתה ה´ בפורים.. (היום עולה לח´). בכל מקרה, אני עם עוד ילד ושלוש בנות התחפשנו ללהקת סטפס (היום אני מקיא רק מי שאומר את שם הלהקה המעצבנת הזאת), בכל מקרה, עשינו פעם אחת חזרות אצלי בבית כי עשינו מיני מופע כזה..
אז שמים את הקלטת בווידאו, והתחלנו לראות מה הם רוקדים, ואז חיקינו. כשסיימנו לאותו יום, אנחנו מפסיקים את הווידאו, ופתאום (הייתי הבן משפחה היחיד בבית) אני ועוד ילדה (הבן השני ושתי הבנות דיברו ביניהם) שמענו מהמטבח שלי: "שקט, ששששש" בכזה כמו רוח רפאים, ואני המום עם הפה פעור, כי אני (אז יותר אפילו) בין הטיפוסים שלא מאמין ברוחות ושדים, וזה היה ממש ברור מה שה"דבר" הזה אמר, כאילו זה משהו דיבר, ובקיצר הייתי המום ושאלתי את הבת לידי: "שמעת את זה???", ואז היא אמרה: "כן, זה היה ..." ואז היא אמרה שהיא גם שמעה שמשהו אומר "שקט שששש". בכל מקרה, הם רצו ללכת, אבל אני הכרחתי אותם להישאר עד שאמא שלי הגיעה, שזה למזלי היה רק 10 דקות אחרי, איזה מפחיד זה היה, יאללה. עד היום אני מפחד בלילה ללכת למטבח, ואני מבקש שמישהו יילך איתי... ברררר!. ממני, עמית.

../images/Emo6.gifחחחחח

צודקת, LOL!!!
בחיים לא שומע שיר של סטפס יותר, שהרוחות במטבח לא ייתעצבנו..חחחח...

Idan91

New member
../images/Emo2.gif

פחדדדדדדדיייייםםםםםם!!!! לפחות היו איתך עוד ילדים... תאר לך (או שאל תתאר...) איזה פחד זה היה אם היית לבד בבית!!!

למעלה