היי חבר'הההה

aviad0

New member
היי חבר'הההה

מה קורה איתכם?? אם אתם זוכרים אותי התגייסתי לפני חודש וחצי.. אז ככה.. סיימתי טירונות וקורס ועכשיו אני משרצת במחנה נחשונים ליד פ"ת ביחידה מסוווגת.. משהו טוב.. אז ככה כמו שאתם יודעים היום דנה תהיה בפורום ב"ש וכמובן שאני גם אהיה שם!! אלה מה?! אז רציתי לספר לכם שהחיים בצבא הם חוויה לא מהעולם הזה.. אתה לומד איך להתמודד עם דברים שלא נתקלתה בהם וככה אתה נהיה בנאדם יותר עצמאי ויותר בוגר.. אני מאחל לכולם סופ"ש נעים ומי שבא היום לפורום ב"ש ויעדכן אותי!!

תהנה היום בהופעה של דנה,וכמובן תספר לנו מחר

חוויות איך היה
..

aviad0

New member
עכשיו חזרתי מההופעה של דנה בפורום ב"ש

הייתה זוהרת מתמיד ובמיוחד מצחיקהההה יאווו... היא שרה: אני ניצחתי, פטה מורגנה, לאב בוי, דיווה וסרט הודי.. היא נתנה לי יד כזה מהקהל.. חחחח היא לבשה את אותו בגד מההופעה בערוץ הילדים.. חחח רק שהסלקטור אמר בדיוק שהסתיימה ההופעה "מחר יהיה פה עופר ניסים" ואני יודע שהיא ועופר לא כאלה מסמפטים אחד את השני חחח בטח זה עיצבן אותה.. קיצר הייתה הופעה של הלייף.. שיהיה לכולם לילה טוב ושבת שלום!

איזה באסההה

היתי צריך ללכת להופעות הזאת אתמול אחרי העבודה אבל לא!החום היה חייב לעלות !היתי חייב להתחיל להשתעל כמו קטר ישן!נכון מאוד!עדיף שתשער בבית ולא תלך לראות את דנה!קיצור אני חולעעעעע....

aviad0

New member
וואלה לא.. אבל יש אתרי צילום,

אני אשלח בהמשך שיתעדכנו התמונות.

היום בערב היא מופיעה אצלנו בחיפה

אבל באסה הכניסה רק לסטודנטים .. אופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ

aviad0

New member
אתם חייבים לראות איזה תמונה נתפסה דנה בפורום!

זה רק חלקיק מכל התמונות שצילמו אותה במסיבה.. יש עוד מלאא באתרי תמונות

וווווווואאאאאאווווווווווווו פגז!!!!!!!! |פצצה

איזו תמונההההההההההההה מעעעעעעעעללללפפפפפפפפפפפפפפפפפפפתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה