היי חברה...אולי תוכלו לעזור לי...

שנצית

New member
היי חברה...אולי תוכלו לעזור לי...

אני לא מהפורום הזה אומנם אבל חשבתי שאולי תוכלו לעזור לי קצת.... מה אתם יודעים על ה"חגיגת" אני מתכוונת לכל מידע שיש לכם עליו.... האם אתם הייתם לוקחים אותו אם לא אז למה? האם הוא מסוכן או שכמו שכולם אומרים שממש לא... אני לא רוצה לנסות אותו אם זה מה שחשבתם לעצמכם פשוט אני רוצה לדעת עליו כמה שיותר..... בכל מקרה גם אם אתם לא יודעים אולי לפחות תוכלו להפנות אותי למקורות הנכונים.... בכל מקרה תודה לכולם המשך לילה נעים וחג שמח.....

וירוסוס

New member
!

יש כאלה שמתוך ניסיון יגידו לך שזה טוב, וכאלה שיגידו לך שזה מעפן. את בחיים לא תוכלי לדעת איך זה ישפיע ספיציפית עלייך, מה המנה הממוצעת בכדור, ומה לעזעזל טחנו בכדור המוזר הזה שכביכול "טבעי". אם את תוכלי להשיג את המרכיבים של חגיגת, ולהציג אותם כאן, אני בטוח שאנשים יוכלו להגיד לך מה ומי:) עד אז, אני ממש לא הייתי ממליץ לקחת את החרא הזה.

שנצית

New member
אני אישית לא רוצה גם לקחת..

אני פשוט רוצה על מידע למשל תופעות לוואי הבדל\דמיון בינו לסמים אחרים קלים וקשים כאחד...ודעות למה לקחת למה לא....מעבר לדעתי האישית כמובן......

ק ה ל ת

New member
חגיגת

אף אחד לא יודע בוודאות מה היה בחגיגת, המשטרה כנראה שלחה דגימה לבדיקה אבל מעולם לא פירסמה תוצאות (אולי כי הם טיפשים מכדי להבין מה כתוב). האופציות על הפרק הם שני סמים : קטינון ומת-קטינון, הראשון זה החומר הפעיל בגת, השני זה סם רחוב מהסוג הגרוע ביותר. הנחת העבודה היא שמדובר בחומר השני, מהסיבה הפשוטה שלא ידועה כיום סינטזה יציבה של קטינון במצב אבקה, לפחות לא בעלות זולה (אלא אם כן הממציא של החגיגת הוא גאון בכימיה). מת-קטינון ידוע בחלק מהמקומות גם בתור קאט או ג'ף, זה זבל של חומר שמיוצר בד"כ בתת-תנאים במעבדות ביתיות (מאוד קל ליצור), מהסוג שחולי ספידים למינהם דוחפים כשהם לא מצליחים להשיג את המנה הרגילה. בזמנו היה מחקר על החומר שגרס שאורך חיים של מכור הוא חמישית מזה של מכור להרואין (ממליץ לחפש ברשומות ישנות של ליגליז). הוא כנראה לא מסוכן במובן שמדברים עליו בתשקורת, כמו מאקסטזי הסיכוי למות משימוש נכון הוא די נמוך, אבל נוצר נזק (מצטבר) לגוף. ממליץ בחום לא לקחת, העובדה שהממשל מנסה לאסור חומרים מסויימים שהם לא מזיקים, לא הופכת כל חומר אסור לבטוח. חגיגת זה רעל, העובדה שהוא היה חוקי לתקופה קצרה לא משנה כלום. אם את מחליטה כן לקחת, תקראי בארוויד איך לקחת נכון. לגבי מקורות - ארוויד יתן תמונה כללית לגבי מתאמפטמינים, אבל עדיף להריץ חיפוש אחרי מחקרים ספציפים לסם בגוגל.

למעלה