היי חבר'ה..אחרי העלמות ממושכת,

Anna Karenina

New member
היי חבר'ה..אחרי העלמות ממושכת,

שבתי זמנית להציק לכם עם שאלות מטרידות. ולשאלתנו...מה דעתכם על נשיקה (כן, רק נשיקה) במועדון, בלי שום קטע מחייב, אלא רק להתנשק עם מישהו באותו רגע, באותה סיטואציה נתונה, בלי כוונה לפתח את זה לקשר..איך זה מוציא את הגבר? ואת הבחורה? האם הבחורה יוצאת שרלילה, או סתם מישהי שהתחשק לה, בדיוק כמו הגבר, להתפרק קצת בלי לחשוב? איך הגבר יוצא? פרטו, נמקו, שפכו סיפורים. יום טוב והמשך סופ"ש נפלא.

ברוכה השווה! לי אין בעיה עם זה...

אם אני יוצאת למועדון ויש מישהו שמוצא חן בעיני ואני מוצאת חן בעיניו ושנינו נמצאים בסיטואציה כזאת או אחרת... אז כן, למה לא... דווקא ברוב המקרים אחרי זה הבחור שמר איתי על קשר ואני לא רציתי להמשיך הלאה.. אחרי התחלה כזאת, אני די מהר יורדת מהבחורים האלה.. לא בא לי לשמור על קשר איתם. וזה לא בגלל שהתחלנו ככה.. סתם, פשוט לא בא לי. יש אחד ממש עקשן שהיה לנו לפני שנה ערב מאוד כיפי במועדון ובסוף הערב הבטחנו לשמור על קשר ולמחרת, כמו שקרה לי הרבה פעמים, כבר לא כ"כ התחשק לי.. והוא עד היום רודף אחרי ורוצה שניפגש, למרות שאמרתי לו שאין לו סיכוי אצלי.. והוא בחור נאה.. זה לא שיש לו בעיה למצוא בנות אחרות.. אבל לכו תבינו.. (דרך אגב - יש לי עוד הרבה סיפורים דומים.. אבל הוא באמת הכי עקשן מכולם!) וכמובן שהבחור יהיה גבר גבר והבחורה - שרמוטה.. עדיין אנשים מיושנים בנושא.. למרות שהבנות לפי דעתי היום פחות מיושנות ויותר מודעות לנושא ולעצמן.... אז אין מה לעשות, מי שרוצה להיאחז בדעות קדומות - שיבושם לו. אני יודעת מה אני בדיוק ומה טוב לי.

Anna Karenina

New member
../images/Emo45.gif

גם אני חושבת שחל היום איזשהו שינוי בגישה, ומי שעדיין רואה בבנות כאלה שרלילות, או שרמוטות, או כל כינוי שתבחרי, הבעיה היא כנראה אצלו ולא אצל הבחורה, ואני טוענת שאם מישהי מרגישה שמתאים לה, אז סבבה. וכן, קורים המון מקרים שבהתחלה זה נראה כיפי כזה, ואח"כ זה יורד...

twigy

New member
זה בקטנה

אני אפילו הייתי מעדיף שהיא תכנס גם לרכב אבל היא לא הסכימה

המממ

תכלס אם את במועדון עם מישהוא ויש ביניכם כימיה... ואתם לפחות שעתיים ביחד ורוקדים קצת צמוד... וואלה אם לא תהיה נשיקה הבחורה הזאת נראה לי שברוב המקרים יר לי ממנה.. כאילו לא חיב איזה אלף נשיקות לוהטות אבל אם לא יהיו איזה 2-3 4.. אז לא יודע מה הקטע... שתצא לפאב שם היא יכולה להכיר אנשים יותר טוב ולדבר איתם בלי מוזיקה רועשת ברקע ווואלה לא רואה את עצמי עם אחת כזאת קיצר... אלא אם היא נראית טוב ונראית גם נחמדה לא סנובית כזה ואני רואה שהיא לא באה בפוזה של מריה הקדושה.. (מרינה הקדושה.. חחח)..

כמעט25

New member
ברור שאפשר...

נשיקה לא הופכת אותך לשרלילה.... ומה אכפת לך איך זה נראה לאנשים מבחוץ?! שיקפצו

pain is MY love

New member
ושוב אני לא מבינה

למה אנשים חיים בסרט?! במועדונים הולכים דברים הרבה הרבה יותר גרועים מנשיקות.... נשיקה במועדון לא מוציאה שום דבר לאף אחד. זאת כולה נשיקה. יש מצב שאחרי הנשיקה שני הצדדים או לפחות אחד מהם ירצה משהו מעבר ואז זה כבר תלוי במצב הרוח ויש מצב שדווקא אחרי הנשיקה תהייה החלפת מספרי טלפון ואולי גם דייט למחרת אולי גם חתונה אחרי 10 שנים. מה שכן צריך לדעת מראש למה מצפים כדי לא להתאכזב... צריך ששני הצדדים יבהירו את הכוונות שלהם ולא ישלו אחד את השני (דבר שלצערי לא קורה רוב הזמן)

dod_basim

New member
אני לא מאמין למשמע אוזניי

או לראות עיניי ואני מצטט: "אולי גם חתונה אחרי 10 שנים" וואט דה פאק

dod_basim

New member
להתחתן אחרי 10 שנים?

10 שנים חברות ואז חתונה, לזה התכוונת?

liontamer

New member
נראה לי שהוא קורא לך פרידג'ית

אני במקומך הייתי בודק את הסיפור הזה לאון נראה לי גם שהוא צודק

Cobe Anan

New member
סיפורים אין לי,

כי הבחורה היחידה שנישקתי במועדון היא דקלה, וכבר אז היינו ביחד כמה חודשים.. אבל דעה יש: לי העניין הזה לא מתאים. פעם אולי יכל להתאים- אבל היום אני ממוסד, והכי טוב לי בעולם לנשק את אותן שפתיים בכל בילוי.. מה שכן, אני לא שופט או מדביק סטיגמות לאנשים שעושים כאלה דברים, אלא אם מישהו מהם מעורב כרגע בקשר רציני עם מישהו אחר, או אם הם אח ואחות. רווק ורווקה בוגרים צריכים להיות חפשיים לעשות כל מה שהם רוצים לעשות ביחד, כל עוד הם אחראיים למעשיהם ולתוצאותיהם (ואין ביניהם קשר דם...) רק חבל לי בשבילם שאחרי הנשיקה הזאת במועדון, אין להם עם מי להחזיק ידיים בדרך הביתה, אין להם עם מי להתכרבל במיטה, ואין להם זוג עיניים גדולות ויפות לחייך אליהן כשמתעוררים.. ממש חבל...

twigy

New member
למה אין להם ?

פשוט העניים והידיים משתנות מערב לערב

למעלה