היי חברה. אני חדש כאן

היי חברה. אני חדש כאן

שלום לכולם, שמי מוטי ואני חדש כאן. אני חולה על כל מה שקשור בגיאוגרפיה, החל בידע חזק בכל מדינה ומדינה בעולם ועד לכל מה שקשור לגיאולוגיה וכו. רציתי לברר איזה אנשים נכנסים האם כולם סטודנטים? אני משתחרר מהצבא בעוד כחודש ואני לא יודע אם זה יהיה הכיוון שלי באוניברסיטה מכיוון שכולם אומרים שאין מה לעשות עם תואר כזה. אשמח לשמוע תגובות , הצעות , הערות או סתם להכיר אתכם.

בוקסה

New member
קודם כל

ברוך הבא ושחרור נעים 2: לוחצים על "שלח" פעם אחת. 3: אני אישית לומד גאולוגיה ולפני שהתחלתי התלבטתי מאד בין מדעי כדה"א או הסביבה לבין תחום כמו הנדסה אזרחית או הנדסת מכונות, שאז היו ניראים לי הרבה יותר פרקטיים מגאולוגיה (עם הזמן גיליתי שזה לא בהכרח נכון), ראיתי אנשים שבחרו באופציה המעשית ומצאו את עצמם מתוסכלים או שהתחילו ללמוד תחום חדש בגיל 35 עם כל הקושי שבדבר, לכן אני חושב שאתה צריך ללמוד מה שאתה באמת אוהב. 4: עוד לא השתחררת לאן אתה ממהר?

זה גם מה שחברה שלי אמרה

כל הדודים שלי אומרים לי ללכת וללמוד משהו שאפשר לעשות בו הרבה כסף . אבל אני רוצה לעסוק במשהו שמעניין אותי, גם חברה שלי אומרת שאם אני לא ילמד משהו שמעניין אותי אני גם לא יעשה מזה כסף

שלום לך

אני למדתי תואר ראשון + שני בגיאוגרפיה ונהנתי מאד מאד במהלך הלימוד על אף החשש שלא אמצא תעסוקה בנושא. היום אני מלמדת גיאוגרפיה ודווקא נהנית מזה. חברה שלי למדה מחשבים ומתמטיקה בדם, יזע ודמעות (כי זה "מקצוע העתיד")והיום היא לא מסוגלת להסתכל על מחשב... שיהיה לך בהצלחה!

למעלה