היי חברה אני חדש פה ויש לי כמה שאלו

shuki mazuz

New member
היי חברה אני חדש פה ויש לי כמה שאלו

אז ככה אני יש לי פטור מצה"ל עקב בעיות רפואיות יש לי מחלה... ואני רוצה להתנדב בצה"ל למי אני פונה? האם יש אתר שמביא מידע מדויק לגבי התנדבות לצה"ל? לאיזה גורמים אני פונה? תודה לכם

tty2

New member
מענה :

1. אתה פונה ללשכ"ג ומבקש להתנדב לשירות - את זה אתה יכול לעשות רק אחרי שקיבלת את תעודת הפטור מהשירות. 2. האתר שיביא לך הכי הרבה מידע, זה ככל הנראה, כאן! כאן תמצא אנשים שהם בעיצומו של התהליך, אחריו (מגוייסים בצבא) ומשוחררים מצה"ל. כמו כן תוכל למצא כאן תשובות שיענו לך אנשים שזה היה המקצוע שלהם בצבא ויודעים על מה הם מדברים. בהצלחה בהמשך! טל.

פנה ללשכת הגיוס שלך

בקש את הטלפון של מדור הפרט, תתקשר לשם והם כבר יגידו לך בנחמדות מה עליך לעשות עכשיו. בגדול, יזמנו אותך לשם כדי להגיש טופס בקשה להתנדבות (או יגידו לך לשלוח בפקס) ומרגע זה, אם יש לך תפקיד ספציפי שהיית רוצה להתנדב אליו, אתה יכול להתחיל ללחוץ לקבל אותו (יש תפקידים שקל יותר לקבל כמתנדב, ויש כאלה שפחות- אבל הכל אפשרי בסופו של דבר, הכי חשוב להתעקש על מה שאתה רוצה עם המון מוטיבציה
) אם יש לך עוד שאלות ספציפיות אתה מוזמן לשאול
ותשאר באזור, אנחנו נחמדים
ברוך הבא
יוּני

סיונתו

New member
-שאלה-

שלחתי פקס ללשכת גיוס שלי למדור פרט בלה בלה בלה ולא עונים לי
הם יענו בקרוב? או שלנסות שוב?

מה עם בירור פקס?

נהוג, תמיד כששולחים פקס, להתקשר לבדוק אם הוא הגיע, ואז רוב הסיכויים שתקבל באותו הטלפון גם תשובות לכל השאלות

סיונתו

New member
אמממ... ורגע

למי להתקשר? למדור פרט או ללשכת גיוס? (כי שלחתי ללשכת גיוס...)

תתקשרי למדור פרט

ותשאלי אם הגיע אליהם פקס ממך. מאיזו סיבה נוספת מלבד זה שאת רוצה לברר אם הפקס הגיע, ניסית לתפוס אותם בטלפון

סיונתו

New member
אמממ... לא

עוד לא דיברתי איתם שלחתי להם פקס עם בקשה לזימון אליהם שאני יוכל לחתום על התופס וזה...

סיונתו

New member
זה לא שלא ענו לי

צלצלתי ללשכ"ג כדי לדבר עם מדור פרט ולא נתנו לי אותם אז שלחתי להם פקס ולפקס הם לא ענו לי

חכי..

מענה בכתב לוקח זמן.. בכל מקרה מה שאת יכולה לעשות זה שוב- להתקשר למדור ולודא שהמכתב הגיע אליהם
אם כן, הם יגידו ש"העניין בטיפול" ואת תשאלי "מתי אני אקבל תשובה
" והם יענו משהו פיקטיבי נגיד "בקרוב.." ואת תשאלי "מה זאת אומרת 'בקרוב'
" והם יגידו "אנחנו מקווים ששבוע הבא" ואת כבר בתחילת השבוע תתקשרי אליהם לשאול מה התקדם
יש מצב שנגיד, הם יגידו לך שעוד מספר ימים יגיע אליך מכתב שבו יהיה זימון אליהם ובמקביל בטלפון הם יגידו לך למתי הזימון כך שתדעי עוד לפני שיגיע הזימון המיוחל. בכל מקרה לנדנד, לנדנד ושוב- לנדנד
בלי בושה

למעלה