היי חבר'ה..בקשר למצעד

ג ב ש ו ש

New member
היי חבר'ה..בקשר למצעד../images/Emo88.gif

השבוע לא יהיה לגמרי את המצעד?? כי ביום חמישי לא היה ואני מניח שגם הערב לא יהיה..תתקנו אותי אם אני טועה

limors2

Active member
למה שלא יהיה היום?../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

קרה משהו?

b o n c h

New member
אין מצעד???

כי הדר משדרת עכשיו, מוזר
אבל העצרת מועברת בגל"צ לא בגלגלצ....

tkuihehr

New member
גם אני לא

מצד אחד באמת מוקדש שידור שלם לכל העצרת ובכלל לרבין בגל"צ, למה שגם לנצל גם את גלגלצ לעניין הזה? לשדר את אותו דבר? אני די בטוח שלא יהיה שידור מיוחד מהעצרת כמו שיש בגל"צ. מה שכן, יש מצב שהם יעשו סתם שירים רגילים או אפילו שקטים או משהו, ולא את חגיגת המצעד... אבל הם עשו את זה ביום חמישי וכבר הרסו את המצעד פעם אחת. אז אולי אני אישית מקווה למצעד היום, אני רוצה לדעת איך המצעד זז...

tkuihehr

New member
אגב, המצעד של רשת ג' עכשיו

גם לא משודר, אבל הם בקול ישראל תחנה קצת יותר שמרנית..

limors2

Active member
../images/Emo45.gifאני גם רוצה מצעד../images/Emo54.gif

אבל לא עם הדר, היא ממש מדכאת אותי
זה מזכיר לי את המלחמה

tkuihehr

New member
תשמעי, בימים עצובים גם הדר עצובה

אני מניח גם שהיא צריכה להיות ככה, אחרת היא לא היתה משדרת, קשה לי להאמין שגלגלצ יסכימו למצב שבו ביום זיכרון, כשכולם עצובים, לעשות שידור שמח כמו שהדר רגילה, אז כן, אז היא עצובה היום, אבל היי, מחר יש סינגלס...

limors2

Active member
נכון..../images/Emo54.gif

אבל זה לא הופך את זה ליותר קל לשמוע אותה ככה כשרגילים לשידורים האחרים שלה

tkuihehr

New member
גם זה נכון

אפשר בהחלט לתת למישהו אחר קצת יותר מתאים, לשדר שעה כזאת, שאמורה להיות עצובה. הדר לא מתאימה לזה, היא לא באמת כזאת, ולא ככה אנחנו אוהבים אותה

tkuihehr

New member
תמיד יש, רק לא תמיד משודר

את הספירה והדירוג עושים בכל מקרה, גם אם אין שידור, ככה שהמקומות והשבועות נספרים גם לשבוע זה.. אז מישהו הספיק לשמוע אותות של המקומות הראשונים על השירים הראשונים? שמעתי ששבוע 3 ברציפות אוונסנס מחזיקים בתואר "המקום הראשון של מצעד אחד אחד בגלגלצ", אבל מי בישראלי??

למעלה