היי חבר'ה- בקשר ל"בופור"

black_magic

New member
היי חבר'ה- בקשר ל"בופור"

איך אני יכולה לברר באיזה בית קולנוע יש את הסרט בופור עם כתוביות בעיברית? ניסיתי לחפש דרך האינטרנט, אין כלום, ובתי הקולנוע לא עונים לטלפון מה עושים?

hearing

New member
רשימת בתי הקולנוע

הנה קישור לרשימת בתי הקולנוע עם כתוביות בעברית ללקויי שמיעה: תהני וספרי לנו איך היה! עידו

LITAL200666

New member
היי שליוש!

אני יודעת כשהייתי בקריון עם ידיד שלי אז שאלתי את הכרטיסן אם יש כתוביות לבופור והוא אמר לי שכן וניראה לי אם אני לא טועה בכל בית קולנוע את תמצאי את הסרט בופור עם כתוביות

לא בכל בית קולנוע יש כתוביות לבופור

ראו ברשימה שהביא HEARING (עידו). זה כן חשוב לבדוק, כי למשל בקניון ערים בכפר סבא כן יש כתוביות - וזה בדוק ומנוסה אישית (הייתי לפני יומיים). אבל בקניון רננים ברעננה למשל - לא!! אז מי שגר ברכ"ס (רעננה- כפר סבא) למשל, שישים לב מה יש אצלו וכך בכל איזור מגורים. חבל בגלל חוסר תשומת לב או עצלות להתנייד לקולנוע בעיר ממש סמוכה, לשבת סתם בסרט ולא להבין. וכמה מילים על הסרט: הוא מבוסס על הספר "אם יש גן עדן" של רון לשם, שקראתי אותו. לפני הסרט קראתי ביקורות שאמרו, כי מי שמכיר את הסיפור מן הספר יתאכזב. יש בזה משהו, כי חלק מן הדמויות שמקבלות גוונים מרתקים בספר מאבדות משהו מן הייחוד שלהן בסרט. המשחק של רוב השחקנים הוא משכנע ולפעמים ממש נוגע ללב, אבל עדיין יש תחושה שמשהו חסר, משהו שקשה מאוד להסביר אותו. הסרט לא קל לצפייה, בהיותו כרוך בסיטואציות מלחמתיות שתמיד קשה לראות, אבל למי שרוצה להבין טפח מן החיים של החיילים שהיו בלבנון עד 2000 ובעיקר במקום כמו הבופור - יקבל את מבוקשו במובן הזה. ללכת, לא ללכת? אפשר בהחלט לראות עם ציפיות ריאליות ואני בהחלט שמחה שראיתי את הסרט. ולא לשכוח ליתר ביטחון תמיד לוודא בקופה - שלא יהיו קונצים שלפעמים כן מקרינים עם כתוביות ולפעמים לא. תיהנו, לירית.

black_magic

New member
בופור

עכשיו חזרתי משם סרט ענק, עשויי טוב... בהחלט מומלץ.. איזו הרגשה טובה לראות סרט ישראלי בקולנוע ולהבין הכל :)

אנשים אתם עושים סרט מסרט

לא צריך להתקשר או לחפש באינטרנט מה שאני עושה זה אומרת לכרטיסנים שיבררו אם הסרט כולל כתוביות ומסבירה שאני לקויית שמיעה, הם תיק תק מקימים טלפון למי שאחראי, ומיד מתקבלת התשובה. במידה והסרט שאני רוצה לראות לא כולל כתוביות, יש אלטרנטיבות אחרות!!! זה קולנוע הלווו יש מינימום עשר סרטים אחרים לבחור בסך הכול, אני לא מפסידה כלום, מי שמפסיד זה יוצרי הסרט הישראלי שלא חשבו על קהל היעד לקוי השמיעה בארץ, הם מפסידים 35 שקל על כל כרטיס. אגב, הייתי בסרט בופור בקניון ערים בכפר סבא... קולנוע ישן ומגעיל חחח אבל קרוב לבית שלי אז חפיף בכל מקרה הסרט ממש טוב אבל קצת כבד וצפוי!!! כל פעם שהמפקד מנהל שיחה אישית עם אחד החיילים, כמה דקות אחרי זה בום אותו חיל מת! וזה קורה 5 פעמים! (אני כבר לא זוכרת כמה חיילים מתו) כל פעם אמרתי לחבר שלי- זהו הוא הולך למות בסוף חבר שלי נרדם חחח וזה נדיר, הוא ממש אוהב סרטים

daela

New member
היי

תחפשי את התירגום באתר www.torec.net ואז פשוט תורידי את הסרט ותדביקי אחד על השני ... בהצלחה.

למעלה