היי חבר'ה..בקשת עיצוב..

Eder171

New member
היי חבר'ה..בקשת עיצוב..../images/Emo23.gif

קיבלתי המלצות על הפורום הזה ואני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי... :) החבר חוגג יום הולדת ואני רוצה להגדיל ולמסגר תמונה שלו עם משהו שכתבתי בשבילו בצד. צירפתי את התמונה, הוא השמאלי, ואני רוצה שבצד ימין תהיה כתובה הברכה.... אני יודעת שנדחף בצד ימין איזה בחורצ'יק אבל לא נורא, אפשר לכתוב עליו...
הנה הברכה: .... נעם, איך אוכל לברך בן אדם שאני מאחלת לו כ"כ הרבה? היום אתה חוגג 17 שנים שבהם הצלחת להקסים את כולם עם האופי המדהים שלך שפשוט פורץ מהעיניים שלך, 17 שנים שבהם גרמת לאנשים כ"כ הרבה נחת ואושר, שכבשת את כולם עם החיוך המבוייש והחוש הומור הייחודי, שהסערת את כולנו בהופעות מטורפות, והדהמת את כולנו בכישרון הבלתי רגיל שלך בהכל. 17 שנים שבהם הצלחת לכבוש הרבה הצלחות קטנות וגדולות, ובעדינות ובחן ששמורים רק לך סללת לעצמך את הדרך לפסגה. תמיד ידעת לשלוט בעצמך ולהציב גבולות, היית חבר טוב ותומך, ומעולם לא השארת חבר בצרה ועל כך כולנו מודים לך ומעריצים אותך. לשנים הבאות אני מאחלת לך להשאר בדיוק אותו הדבר, רק עם טיפה יותר ביטחון במי שאתה, כי יש בך כ"כ הרבה. הרבה הצלחה, אושר, בריאות וכמובן אהבה, שתמיד תעריך את עצמך ואת הסביבה שלך, שלעולם לא תוותר על עצמך ותצליח תמיד לסמן לך עוד מטרות, ולשאוף גבוה יותר. יום הולדת שמח, יקר שלי. אתה עוד תכבוש את העולם! בהמון אהבה, הדר. .... אממ צירפתי את התמונה, אז מה שאני מבקשת זה שבצד ימין תהיה כתובה הברכה, אני מקווה שיהיה אפשרות לעשות משהו עם זה שיש עוד מישהו בתמונה... ואם אפשר בבקשה לא להקטין את התמונה כי אז האיכות תהרס ואני צריכה לפתח אותה... המון המון המון המון תודה מראש !

אני מנסה

אם הרעיון הכללי מתאים אז אמשיך לפתח - בכתב לא נגעתי עדיין... מה הגודל הסופי שאת רוצה לפתח?

אני לא זוכרת במדוייק מהיכן

אני עוסקת בעיצוב אלבומים ויש לי מגוון... חפשי ברשת יש המון דברים חינמיים מוכנים

Eder171

New member
וואו זה מדהים!

באמת שזה הרבה יותר יפה מאיך שחשבתי שיצא! פשוט מדהים! מאוד אהבתי את הרעיון! בקשר לגודל התמונה - אני עדיין לא יודעת, כשאגיע לחנות צילום אחליט. בכל מקרה אהבתי מאוד מאוד ומחכה כבר לראות איך יצא עם הכתב! תודה!

או קיי... אני שמחה - זאת פעם ראשונה שאני כאן.

יש חנויות צילום שמחייבות שהקובץ יהיה בדיוק בגודל של הפיתוח.... אם תצטרכי אחר כך שינוי - אז פני אליי שוב

עוד שאלה

זה חבר אישי ? האם אפשר להוסיף קישוט של לב ואהבה או שזה לא חבר כזה...?!!

Eder171

New member
כן, חבר אישי :) ועוד משו

אם אפשר רק להוריד את הנקודה ב"בהמון אהבה, הדר." כי זה נראה קצת מצחיק ככה

Eder171

New member
זה מושלם!!

וואו זה מדהיםםםם איזה יפה זה! באמת!!
תודה רבה רבה רבה אני בטוחה שגם הוא יאהב את זה! המון תודה!!!!

ועוד משהו ששכחתי - אם יש לך תמונה איכותית

יותר אז שלחי לי במייל ואחליף לך בקובץ. אם אין לך ואת מפתחת מזה אז לא לפתח גדול מדיי כי זה יצא לא יפה בגלל האיכות הנמוכה של התמונה

היום הייתי בחנות צילום והייתה בעיה

המוכר המעצבן הדפיס לי את התמונה לא כמו שצריך... אמרתי לו תגדיל ותמסגר לי על 20*30 והוא אמר שאין בעיה והקטין לי את כל התמונה והדפיס על דף של 20*30 והיה מלא רווחים לבנים בצדדים!! ואז הוא הצטדק ואמר שהתמונה לא הייתה בפרופורציות המתאימות וכל זה ושאני אצטרך להדפיס עוד פעם... את יכולה בבקשה להפוך לי את זה לפרופרציה של 20*30 ואז אני אוכל ללכת אליו שוב? תודה רבה מראש

נכון - העיצוב מרובע

אני בדרך כלל עובדת בדפי אלבום ואז זה 30X30. מה שהצלם יכל לעשות זה לפתח בגודל גדול יותר של 30X40 ולגזור 10 ס"מ שוליים לבנים ואז היית נשארת עם תמונה מרובעת שזה הרבה יותר יפה. בגודל שפיתחת אם הוא יחתוך לך את השוליים תישארי עם תמונה בגודל 20X20 - זה גם יפה! אבל אם את בכל זאת רוצה 20X30 אז שולחת לך. מעניין אותי האם התמונה עצמה יצאה טוב - כי היתה מאוד לא איכותית?!

למעלה