היי חבר'ה..בקשת עיצוב..../images/Emo23.gif
קיבלתי המלצות על הפורום הזה ואני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי... החבר חוגג יום הולדת ואני רוצה להגדיל ולמסגר תמונה שלו עם משהו שכתבתי בשבילו בצד. צירפתי את התמונה, הוא השמאלי, ואני רוצה שבצד ימין תהיה כתובה הברכה.... אני יודעת שנדחף בצד ימין איזה בחורצ'יק אבל לא נורא, אפשר לכתוב עליו...
הנה הברכה: .... נעם, איך אוכל לברך בן אדם שאני מאחלת לו כ"כ הרבה? היום אתה חוגג 17 שנים שבהם הצלחת להקסים את כולם עם האופי המדהים שלך שפשוט פורץ מהעיניים שלך, 17 שנים שבהם גרמת לאנשים כ"כ הרבה נחת ואושר, שכבשת את כולם עם החיוך המבוייש והחוש הומור הייחודי, שהסערת את כולנו בהופעות מטורפות, והדהמת את כולנו בכישרון הבלתי רגיל שלך בהכל. 17 שנים שבהם הצלחת לכבוש הרבה הצלחות קטנות וגדולות, ובעדינות ובחן ששמורים רק לך סללת לעצמך את הדרך לפסגה. תמיד ידעת לשלוט בעצמך ולהציב גבולות, היית חבר טוב ותומך, ומעולם לא השארת חבר בצרה ועל כך כולנו מודים לך ומעריצים אותך. לשנים הבאות אני מאחלת לך להשאר בדיוק אותו הדבר, רק עם טיפה יותר ביטחון במי שאתה, כי יש בך כ"כ הרבה. הרבה הצלחה, אושר, בריאות וכמובן אהבה, שתמיד תעריך את עצמך ואת הסביבה שלך, שלעולם לא תוותר על עצמך ותצליח תמיד לסמן לך עוד מטרות, ולשאוף גבוה יותר. יום הולדת שמח, יקר שלי. אתה עוד תכבוש את העולם! בהמון אהבה, הדר. .... אממ צירפתי את התמונה, אז מה שאני מבקשת זה שבצד ימין תהיה כתובה הברכה, אני מקווה שיהיה אפשרות לעשות משהו עם זה שיש עוד מישהו בתמונה... ואם אפשר בבקשה לא להקטין את התמונה כי אז האיכות תהרס ואני צריכה לפתח אותה... המון המון המון המון תודה מראש !
קיבלתי המלצות על הפורום הזה ואני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי... החבר חוגג יום הולדת ואני רוצה להגדיל ולמסגר תמונה שלו עם משהו שכתבתי בשבילו בצד. צירפתי את התמונה, הוא השמאלי, ואני רוצה שבצד ימין תהיה כתובה הברכה.... אני יודעת שנדחף בצד ימין איזה בחורצ'יק אבל לא נורא, אפשר לכתוב עליו...