אני מחפשת עבודה וגם בן זוג רציתי לדעת מה אומרים הקלפים האם יהיה לי בן זוג הם אמצא עבודה ואצליח בה? מה צריך לעשות? דרך אגב אין לי לפי טארות אז אתם תוכלו לפתוח בשבילי ? אשמח לקבלת תשובתכם בהקדם
נכנסתי לתוכנת פריסת שאלה בארבע עד תשעה קלפיםבחבילה ריידר ושאלתי האם יהיה לי עד סוף השנה בן זוג? הפריסה הייתה כדלקמן: מגדל, שמונה מטבעות,לוש חרבות, אס המטות וארבע חרבות והסיכום היה מרכבה. אז אשמח לקבל פיענוח האמור לעניין התשובה לשאלתי
השאלה ששאלת אינה נכונה מכיון שהיא שאלה של כן ולא ואין בה את האפשרות לתת לך יעוץ. תוכלי לפרוס שוב בשאלה - 1 - מה 2 - הפוטנציאל 3 - הזוגי 4 - שלי 5 - בחצי שנה הקרובה? + קלף סיכום שייצא באופן אוטומטי. (כלומר - תפרסי רק 5 קלפים כשהשישי יצא אוטומטית). אנא הוסיפי רקע וצייני את גילך.
קודם כל רקע אני בת 32 רווקה השאלה שלי הייתה מה הפוטנציאל הזוגי שלי בחצי השנה הקרובה? והפריסה הייתה כדלקמן: מה - מלכת המטות הפוטנציאל - שישה מטבעות הזוגי - שתי מטבעות שלי - חמש חרבות בחצי השנה הקרובה - שני מטבעות והסיכום האוטמטי היה - אוהבים אשמח לקבלת תשובתכם
אנא השתדלי לשרשר את הודעותיך אחת אחרי השניה ולא לפתוח בכל פעם הודעה חדשה. לגבי הפריסה - רשמת פעמיים - 2 מטבעות... אנא שימי לב מהם הקלפים שיצאו לך ורשמי שוב, מתחת להודעה זו.
מה - מלכת המטות הפוטנציאל - שישה מטבעות הזוגי - שני מטות שלי - חמש חרבות בחצי השנה הקרובה - שני מטבעות הסיכום האוטמטי כאמור אוהבים מה דעתכם? יש מצב לאהבה הודה לקבלת תשובתכם
מה - מלכת המטות הפוטנציאל - שישה מטבעות הזוגי - שני מטות שלי - חמש חרבות בחצי השנה הקרובה - שני מטבעות הסיכום - האוהבים יש פוטנציאל טוב, ואפילו אולי תהיה לך בחירה בין 2 מועמדים
. את רק צריכה ללמוד לתת הרבה כפי שאת מבקשת מבן זוגך ולהיות אמיתי, כנה ללא מסכות.