היי חברה הפורום

sisilya

New member
היי חברה הפורום

אני מחפשת עבודה וגם בן זוג רציתי לדעת מה אומרים הקלפים האם יהיה לי בן זוג הם אמצא עבודה ואצליח בה? מה צריך לעשות? דרך אגב אין לי לפי טארות אז אתם תוכלו לפתוח בשבילי ? אשמח לקבלת תשובתכם בהקדם

sisilya

New member
עדכון השאלה שלי

נכנסתי לתוכנת פריסת שאלה בארבע עד תשעה קלפיםבחבילה ריידר ושאלתי האם יהיה לי עד סוף השנה בן זוג? הפריסה הייתה כדלקמן: מגדל, שמונה מטבעות,לוש חרבות, אס המטות וארבע חרבות והסיכום היה מרכבה. אז אשמח לקבל פיענוח האמור לעניין התשובה לשאלתי

batgalim

New member
שבת שלום לך סיסיליה../images/Emo42.gif

השאלה ששאלת אינה נכונה מכיון שהיא שאלה של כן ולא ואין בה את האפשרות לתת לך יעוץ. תוכלי לפרוס שוב בשאלה - 1 - מה 2 - הפוטנציאל 3 - הזוגי 4 - שלי 5 - בחצי שנה הקרובה? + קלף סיכום שייצא באופן אוטומטי. (כלומר - תפרסי רק 5 קלפים כשהשישי יצא אוטומטית). אנא הוסיפי רקע וצייני את גילך.

sisilya

New member
היי זה שוב אני

קודם כל רקע אני בת 32 רווקה השאלה שלי הייתה מה הפוטנציאל הזוגי שלי בחצי השנה הקרובה? והפריסה הייתה כדלקמן: מה - מלכת המטות הפוטנציאל - שישה מטבעות הזוגי - שתי מטבעות שלי - חמש חרבות בחצי השנה הקרובה - שני מטבעות והסיכום האוטמטי היה - אוהבים אשמח לקבלת תשובתכם

batgalim

New member
סיסיליה

אנא השתדלי לשרשר את הודעותיך אחת אחרי השניה ולא לפתוח בכל פעם הודעה חדשה. לגבי הפריסה - רשמת פעמיים - 2 מטבעות... אנא שימי לב מהם הקלפים שיצאו לך ורשמי שוב, מתחת להודעה זו.

sisilya

New member
אה מצטערת הנה התיקון

מה - מלכת המטות הפוטנציאל - שישה מטבעות הזוגי - שני מטות שלי - חמש חרבות בחצי השנה הקרובה - שני מטבעות הסיכום האוטמטי כאמור אוהבים מה דעתכם? יש מצב לאהבה הודה לקבלת תשובתכם

צ ל י ל 8

New member
ערב טוב סיסיליה ../images/Emo140.gif

מה - מלכת המטות הפוטנציאל - שישה מטבעות הזוגי - שני מטות שלי - חמש חרבות בחצי השנה הקרובה - שני מטבעות הסיכום - האוהבים יש פוטנציאל טוב, ואפילו אולי תהיה לך בחירה בין 2 מועמדים
. את רק צריכה ללמוד לתת הרבה כפי שאת מבקשת מבן זוגך ולהיות אמיתי, כנה ללא מסכות.

למעלה