היי חבר'ה וד"ש מ"יד ושם"

היי חבר'ה וד"ש מ"יד ושם"

ביקרתי שם היום וחיפשתי חומר. לא מצאנו הרבה דברים לא ידועים אבל היהודים ההונגרים הם מקרה קשה כנראה.חיסלו אותם כ"כ מהר שאפילו הגרמנים לא הצליחו לתעד הכל. מרגלית.

ברק 188

New member
ידוע ועצוב...

גם אני היתי שם לפני כמה חודשים... וכלום. בנוסף לזאת נכנסתי השבוע JewishGen ודי קשה לי לשחות שם... לראות אולי משהו מחפש אותנו? (שם משפחה מהעיירה של אבא), נאדה. נראה שהתרשמות שכתבת על המכונה הגרמנית אכן נכונה.

עב

New member
ואני מצאתי המון חומר!

הייתי כמה וכמה פעמים ומצאתי המון המון חומר על המקומות בהם גרו בני המשפחה, דפי עד שמסרו קרובים שכבר נפטרו, תמונות. אם יש לך שאלות ספציפיות אני ממליצה בחום לשלוח מייל ולבקש שהוא יגיע לחוקר שמתמחה בהונגריה ואז יש סיכוי לקבל תשובות. אינני יודעת אם סיפרתי לכם אבל חוקרת ביד ושם תרגמה את שאלותי להונגרית ווידאה עם ארכיון מחוז נוגרד שאקבל תשובות ואלה אכן הגיעו. מירלה1 מהונגרית ומכתיבה לי ואני משכתבת לעברית צחה.

דווקא נפגשנו עם חוקר שמתמצא

והוא היה מאד נחמד ומיד אף צילם לי משהוא אבל תשובות לשאלותי עדיין אין. אני אנסה לשאול אותו עוד פעם אולי יש לו עוד רעיון. מרגלית.

friend9

New member
מרגלית, נסי עוד פעם...

...לפנות לפורום שורשים משפחתיים, אבל הפעם עם שמות אנשים וקצת יותר פרטים. יש סיכוי.

ברק 188

New member
מרגלית חבר 9 הוא הכי חבר שאפשר ל..

לסמוך עליו, לא מכיר אותו אישית אבל הוא בעל ידע מאוד נרחב, מופיע בעיר "בשורשים משפחתיים" ועוד פורומים ותמיד נכון להיות לעזר לנזקקים למידע סמכי עליו שהוא יודע את אשר כותב, ולך חבר 9 ישר כוח

למעלה