היי ח'ברה חזרתי

היי ח'ברה חזרתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עכשיו ראיתי מה היה פה בפורום ב-5 ימים שלא הייתי פה ולמרות שלא הייתי פה זמן קצר הקליפ של יוסי עשה הרבה, אז למרות שעכשיו יום שישי אז אני אראה את הקלים רק ביום ראשון(בגלל "המבוקשים"). טוב אז בטורקיה היה מדהים
בריכה מזה ענקית
חבל לכם על הזמן ובבריכה יש מין כיכר שיששם פרחים ובבריכה יש 2 גשרים ויש למלון חוף ים פרטי(זת אומרת שהוא קלאב) והיה שם מגרשי כדור רגל, כדור עף, כדור סל, טניס. היה פשוט מדהים צילמתי איזה 3 פילים ועוד צילמתי בוידיאו. אבל
התורכים הם כאלה חארות(
על המילה, אבל זה אמת
) אם אתה מזמין משהו אחרי 10 דקות יביאו לך אבל
אם אתה מדבר תורכית
תוך שנייה יביאו לך
והם המלצרים בכלל לא יודעים אנגלית
אבל חוץ מזה היה מדהים
אני אכניס לפה כמה תמונות אחרי שיצאו מהפיתוח
. אבל תאמינו לי אחרי שטילתי בטורקיה 4 ימים אין כמו בבית, בישראל
אוהבת , עדי

teila0

New member
הי עדיי

וואי אני מבינה שנהנת אההההההה גם אני הייתי פעמיים בטורקיה שנה שעברה ובאמת יש להם שם בתי מלון טובים.....בקיצור הכי חשוב שנהנת.....(אגב איזה מלון היית בטורקיה????)..ולכל מקום שתילכי אף פעם זה לא יהיה כמו בבית בישראל... כי ישראל זה משהו מיוחדדדדד....... וכן הקליפ של יוסי סוף הדרךך תנסי לראות בערוץ 24 בטוח ישדרו אותו או היום או מחר....

אני הייתי במיריקל,יעש מצב שאת לא

מכירה אותו בגלל שהוא רק נפתח לפני 3 חודשים

teila0

New member
אה וואלה?

דווקה קראתי בעיתון על כמה בתי מלון שניפתחו בטורקיה לא מזמן...... אז לפי מה שאת אומרת אז באחד מהמלונות שם היית (באחד מהמלונות החדשים בטורקיה) יפהההה יפהההההה בא לי גם...
רק חבל שאין לי אפשרות.....

תאמין לי יהיה

לך מאוד כיף
הבריכה ע-נ-ק-י-ת
וגם המלון
ויהיה שם הופעות חבל על הזמן
אבל השירות, לא מי יודע מה
תספר לי איך היה שם שתחזור
אגב לכמה ימים אתה נוסע
יא איך בא לי לחזור לשם
אוף

שלום לתיירת מטורכיה! ../images/Emo24.gif../images/Emo180.gif|

אני מבין שמאוד שנהנת.. זה בטח מהחופשות האלה שאתה יוצא, אתה עוד לא קולט איפה אתה וכבר החופשה מגיעה ליום האחרון... ובקשר למשפט האחרון! כולה 4 ימים וכבר החלטת שאין כמו בארץ? נשמח לראות תמונות ברוכה השבה מותק..

מלודי22

New member
היי מאמי, רואים שנהנת

עכשיו הגיע הזמן לשים תמונות!!!!!!!! לפחות לקחת איתך דיסק של יוסי?? לטיסה?

חחח, תאמין לי הספיק לי שם 4 ימים

השירות שם זוועה, המעליות שם היו שקופות והמשפחה שלי כזה יושב בלובי(וגם אני) ואנחנו שומעים צלילים מזה חזקים, ולא ממש התייחסנו לזה ואחרי איזה 2 דקות אנחנו רואים אנשים שניתקעו במעלית איזה ישראל אמר בואו ננפץ את הזכוכית של המעלית ואיזה צורכי אמר (איש שקשור למלון) לא לא שנייה הם עוט מעט באים הם הולכים ברוגע לא רצים הולכי הולכי עד שהגיעו למעלית פותחים את המפתח של המעלית או משהו כזה וזהו... ותבין אנחנו אמרנו להם שהמלית נתקעה
היו צלילים והם לא שמעו
הכל אצלהם זה באיזי

למעלה