היי חבר'ה חזרתי........

רווית 23

New member
היי חבר'ה חזרתי........

נעדרתי כמעט שבועיים הייתי חולה אבל עכשיו אני מרגישה יותר טוב ובא לי לשתף אתכם בבשורה הכי משמחת שקיבלתי בחיים "אני ב-ה-ר-י-ו-ן" וכל כך מאושרת מזה אמנם מרגישה קצת חולשה ותופעות הריוניות שגרתיות אבל מאמינה שעם הזמן ארגיש יותר טוב. ראיתי שיוסי כתב כאן שוב וכרגיל בשעות הדמדומים, אבל דבר אחד יש לי לומר לך יוסי אם לך זה מחמם את הלב כל מה שנכתב כאן עליך, אז אתה לא יודע כמה לנו זה מחמם את הלב האיכפתיות והאהבה שלך אלינו כשאתה נכנס לכאן ומגיב להודעות זה רק מראה לנו כמה שווה להעריץ אותך. בנתיים הספקתי להכנס לפורום ולקרוא את מה שנכתב כאן ונתחיל מזה שאני רוצה לאחל מזל טוב ענקי לעידן שחגג יום הולדת ולאריאל "החייל המזמר" רוצה לאחל לכם את כל הטוב שבעולם ושכל משאלות לבכם יתגשמו לטובה והמון בריאות, אושר, הצלחה, והכי חשוב א-ה-ב-ה. לעידן אני מאחלת שתמשיך להיות כזה מקסים וחבר טוב ולאריאל אני מאחלת שתמשיך לנהל את הפורום בצורה הטובה ביותר כמו שרק אתה יודע ומאמינה שעוד נשמע עליך בעתיד כשתהיה זמר מפורסם ומי יודע אולי מישהו מחברי הפורום ינהל את הפורום שלך בעתיד בקיצור אוהבת אתכם אתם פשוט מדהימים. ראיתי שגם לניקי היה יום הולדת אז ניקי המון המון מזל טוב עם הרבה בריאות, אושר ועושר ושתמשיך להיות זמר ,שחקן וחקיין הכי מצחיק שמעתי. ודרך אגב אריאל אני רוצה לתקן אותך בתמונה זה לא יוסי ומעריצה, אלא יוסי ואני באירוע משפחתי.

i D a N 16

New member
רווית../images/Emo24.gif

וווואווו בהריון???? איזה כיףףףףף,המון המון המון מזל טובבב
אני כמובן לא יודע מה המרגש מהבשורה,אבל אני בטוח שזה הדבר הכי טוב שיכול לקרות
אז מה אפשר לאחל? שיהיה המון בהצלחה עם הלידה,וכמובן עם תהליך הלידה הקשה. ושתזכי לראות רק אושר מהחמוד/ה שי/תגיח לעולמנו בעוד 9 חודשים,ב"ה,טפו טפו טפו,והלוואי שנזכה לברך אותך בשעת הלידה
תודה רבה על הברכות והאיחולים,וברוך רופא חולים כמובן

וואי מזל טוב!!איזה יופייייי

בטח את מזה מאושרת
שתיהיה לך לידה קלה וילד מקסים
וברוכה השבה כמובן...

Pirat Yoh

New member
רווית מזל טוב!!!!

הרבה אושר, בריאות, נחת, שלווה, שתגדלי ילדים לתפארת..

../images/Emo24.gifרוויטל המקסימה!

שיהיה לך היריון מקסים, אני מאחל לך מזל טוב מכל הלב!
אני מקווה שבין לבין תיכנסי לפורום, אנחנו שולחים לך נשיקות וחיבוקים!!! אני מבין שזה היריון ראשון, ואת בטח מאושרת עד הגג...! ומה את רוצה? בן או בת?

רווית 23

New member
אתה יכול לקרוא לי

איך שאתה רוצה רווית, רויטל, רווי כולם נכונים לגביי

רווית 23

New member
תודה איזה חמודים אתם

זה באמת מחמם את הלב לראות את כל האיחולים שלכם תודה על הכל. ולגבי השאלה שלך אריאל אז כן אני מאושרת עד השמיים ובן או בת פחות חשוב העיקר שיהיה בריא/ה (או כמו שבעלי אומר לא חשוב בן או בת העיקר שיהיה ברית) בקיצור שוב פעם תודה רווית.

למעלה