היי חבר'ה:) טיפים פליז:)

היי חבר'ה:) טיפים פליז:)../images/Emo26.gif

היי:) אני נוסעת ב2.10 לפולין. מתרגשת מאוד:) השאלה שלי אם צריך להביא באמת בגדים קצרים?(כלומר טישרטים וחולצות דקות ארוכות) אני כבר מבולבלבלבלבת:/ חלק מהאנשים אומרים לי שברוב המקומות לא צריכים ללבוש יותר מחולצה דקה ומעל סווצ'ר וחלק אומרים לי שממש קר וחובה להצטייד במעילים, צעיפים וכו'. אני צריכה לדעת בדיוק מה אני לוקחת כדיי שלא יווצר מצב של משקל עודף, כך שכל עזרה מכם תעזור לי מאוד. מישהו היה בתקופה הזו ויכול להמליץ לי מה באמת לקחת? תודה רבה לכל העונים, ושנה טובה ומתוקה

שירנות

New member
היי../images/Emo24.gif

היי, גם אני נוסעת ב2.10 איך קוראים לך?מאיפה את? אני שירן ואני מחיפה.

אז ככה...

זה דיי תלוי... אני נסעתי שנה שעברה ב-16.10... והגענו לוורשה וקפאנו מקור... ואני אישית לבשתי גופייה ארוכה סוודר דק וסווצ'ר.. ומעיל... והיה קר... גם למחרת שהיינו היה ממש קר.... ולעומת זאת ביום הרביעי או חמישי... הלכנו עם גופייה ארוכה וסווצ'ר והשארנו את המעילים באוטובוס... תסתכלי באתרים של מזג אוויר בפולין בערך 3 או 4 ימים לפני... תראי פחות או יותר מה הטמפרטורות... הן לא יכולות להשתנות בקיצוניות מאוד... בעיקרון תיקחי בגדים חמים-מאוד... בערך מה שלובשים בימים הכי קרים בארץ... ותקחי גם 3 גופיות קצרות- ככה שתוכלי ללכת עם אחת וסווצ'ר.. זה לא תופס הרבה מקום...בלילות לפעמים ישנו עם גופייה.. אין לך מה לדאוג למשקל העודף.. אצלנו היו כאלו שהיו עם משקל עודף של 6 קילו ולא אמרו להם כלום... אני לקחתי בדיוק 20..

שירנות

New member
../images/Emo63.gif....

אני לומדת בעירוני ה' חיפה. את יוצאת עם משלחת של בצפר?

מדריך1

New member
מזג אויר וביגוד

מציע לך להמתין בסבלנות בודאום אני יודע שבקרוב יהיה לכם תדרוך של המדריכים ושם תקבלו מידע מדויק או איפה ניתן למצוא מידע שכזה וכן טיפים נוספים למסע. לא כדאי להילחץ

BarbiBarush

New member
אני חזרתי מפולין לפני שבוע בדיוק

והיה קר. כאילו היו ימים שהסתובבנו עם חולצה קצרה וג'קט והיה נעים כזה-נוטה לקר.. והיו ימים שהיה צריך עוד סווצ'ר והיו גם כאלה שהיו עם כפפות ומעילים... זה דיי משתנה אבל בעקרון קר, בגדים חמים. ועוד את נוסעת חודש אחריינו אז זה כבר יותר קר.. באמת מציעה לך לבדוק באתר מזג-האוויר בפולין וגם כשאת שם, לראות תחזית בטלוויזייה בלילה או בבוקר-יעזור לך... שנה טובה

ganitav1

New member
היי גם אני בוגרת אורט ביאליק

איזה נוסטלגיה יש לי עכשיו...מכל הלחץ שהיה לי לפני.. אנחנו כמובן כמו כל שנה בביאליק יצאנו באוקטובר (2005) ואני יכולה להגיד שהיה קריר..אני זוכרת שכשהגענו איך שיצאנו מהמטוס היה קר לא היינו מוכנים לקור כולם במטוס ישבו עם חולצות דקות כאלה ולכן צריך להיות מוכנים לקור של פולין איך שנוחתים לכן תמיד קחי איתך בתיק מסע עוד ג'קט שיהיה למקרה שקר. ככה בכל הימים היה קריר רוב הזמן אבל הספיק אם לבשנו גולף דק כזה/סריג דק ועל זה חולצת משלחת או איזה קפוצ'ון.. תיקחי איתך את המעיל כל יום במקרה ותראי שחם תשאירי באוטובוס זה לא נורא חשוב לקחת איתך - כפפות, צעיפים, כובע צמר, שקיות חימום (אנחנו ממש רבנו עליהם) אם יש לך עוד שאלות בקשר למדריכים שיוצאים איתך אני אשמח לענות לך במסרים:)

למעלה