היי חבר'ה - יום אהבה שמח

טל לוין

New member
היי חבר'ה - יום אהבה שמח

שלום לכולם, אני כולי רטובה מהגשם - המטריה התפרקה כאילו אין מחר
ראיתי שהרבה שאלו - אז גם אכתוב על זה משהו בבלוג הבית. התגית לתחרות הסיפורים הנוכחית היא : תחרות סיפורי פרידה. בלי מרכאות ובלי כלום. בגלל שהיו קצת בלבולים, ומבלי משים לא הייתי אחידה בכותרות הוספתי ליתר ביטחון תגית שנקראית תחרות סיפורי פרידות בכל מקרה, אם אתם חוששים שלא יגיע אליי - פשוט תשלוח לי מסר עם הלינק לסיפור. רק אהבה בינתיים.

Galel

New member
היי, גם לך.

יום אהבה שמח גם לך. ובכללי יום אהבה נעים לכולם. גלאל.

תקשיבי,

מטריות קונים רק בבני ברק!! אבל רק!! סמכי על הדוסים שם שהמטריות מספיק גדולות כך שכל חמשת הילדים שהם לוקחים בבוקר לגן נכנסים תחתיה... המטריה שקניתי שם בכלל לא מתקפלת, וגם אם כן - נשארת שלמה. ועכשיו לדבר השני - הסיפורים שמפרסמים תחת התגית "תחרות סיפורי אהבה" לא מגיעות לעידכונים אחרונים? כי משום מה היא לא הגיעה. לא שזה כזה משנה, זה סתם גרם לי לתהות אם היא פורסמה בכלל או לא... [וכן, כבר קרה לי פעם שבמסך הניהול הופיע לי שהרשומה מפורסמת, אבל היא לא הייתה]

דנטל

New member
בעדכונים האחרונים מופיעות רק רשומות דנדשות

כלומר, רשומות שכבר פורסמו בעבר ונשלחות שוב לפרסום לא יגיעו לעדכונים האחרונים.
הרגת אותי עם החמישה ילדים.

כן, את זה אני יודעת,

אבל לא פרסמתי מחדש, אלא ממש עשיתי העתק הדבק לרשומה חדשה, כך שזה אמור היה להופיע...

דנטל

New member
מוזר

כשבדקתי פרסומים שלי, ראיתי שלפעמים לוקח לעדכונים שם כמה דקות טובות עד שזה מתעדכן ולפעמים גם ככה תוך כמה דקות הפרסום משם נעלם בגלל שהרבה אחרים פרסמו אחרי, אז אולי זה גורם לכך שחלק מהרשומות בכלל לא מספיקות להופיע שם.

suki da yo

New member
אז...

שתי התגיות נכונות? גם "תחרות סיפורי פרידה" וגם "תחרות סיפורי פרידות"? כתבתי אחד, ראיתי שהתגית בבלוגיה שונה, החלפתי.. בקיצור, התבלבלתי

למעלה