היי חבר'ה! יש לי שאלה בבקשה!

Bleed for Me

New member
היי חבר'ה! יש לי שאלה בבקשה!

אני צריכה את עזרתכם, אתם זוכרים אולי דמות או גיבורת על, בחורה שרוצחת גברים שתוקפים מינית, כל האנסים והפדופילים וכל אלה...זכור לכם דמות כזאת מאיזה סרט\סדרה? בבקשה זה ממש חשוב!

תודה!

mulon1984

New member
את זוכרת או שאת מחפשת?

בעיקרון זה the Punisher,
ובסדרת המקס היה גם אוגדן אחד שבו מישהי מחליפה אותו לתקופה קצרה.

Bleed for Me

New member
אבל...

המעניש זה גבר שיוצא לרדוף את אלה שהרגו את המשפחה שלו או משהו כזה....זה לא מה שאני מחפשת. אני זוכרת דמות של אישה שרודפת אחרי גברים שתוקפים מינית...אתה מכיר או זוכר אולי משהו כזה?

MxIxAx

New member
יש משהו שמתאים לך, אולי לא מה שרצית

הדמות poison ivy
היא דמות די שולית כרגע האמת, אבל יש כבוד!

spidey 82

New member
אם המטרה שלו הייתה להרוג רק את רוצחי משפחתו

הסיפור היה מסתיים מזמן. הפאנישר סימן את העולם התחתון כמטרה, כולל פושעים קטנים.

Bleed for Me

New member
כן אבל זה לא מה שאני מחפשת...

משום מה אנשים זוכרים את הדמות הזאת במעורפל כמוני ואף אחד לא זוכר מי זאת חח..

spidey 82

New member
אני יודע שלא, רק הבהרתי נקודה מסוימת.

התיאור הכללי שלך נשמע מאוד מוכר, אבל אני לא מצליח לשים את האצבע על משהו. אולי יש לך פרטים נוספים?

חשבתי על Painkiller Jane, אבל אני לא מכיר את הדמות מספיק כדי להעיד אם היא מתאימה למה שאת מחפשת. בכל מקרה הייתה לה גם סדרת טלוויזיה לפני מספר שנים.

יש את Huntress של DC (היא הופיעה גם במספר פרקים של "החץ") שבתחילת דרכה סימנה את המאפיה והעולם התחתון כמטרה, בעקבות רצח משפחתה, עד שהפכה את הייעוד שלה לכללי יותר והפכה לאחת הגיבורים שמסייעים לבאטמן (בין השאר). יחד עם זאת, לא חושב שהיה משהו ספציפי בנוגע לאנסים וכד'.

Bleed for Me

New member
לא זאת לא הציידת מהחץ

היא ניסתה להרוג בעיקר את אבא שלה שרצח את הארוס שלה.

ואני לא מכירה את פיינקילר ג'יין, אני אבדוק את זה. תודה!

Lady Snowblood

סדרת מנגה (ומאוחר יותר סרט) על מתנקשת שהורגת את הפושעים שרצחו את המשפחה שלה ואנסו את אמא שלה (ארבע כרכים באנגלית)
http://en.wikipedia.org/wiki/Lady_Snowblood_(manga)

אם את מחפשת את הגרסה המערבית: בריצה שלו על Daredevil אד ברובייקר יצר את Lady Bulleseye שהיא (די בברור) הואמג' לדמות המנגה
http://en.wikipedia.org/wiki/Lady_Bullseye

Bleed for Me

New member
אני אבדוק את זה. תודה!

למעלה