היי חבר'ה מה קורה?

טגורי

New member
היי חבר'ה מה קורה?

היה אחלה במפגש, שמחתי להכיר אתכם את מי שיצא להכיר. אני קצת נבהלתי מכמה דברים שהראו בשקופיות האחרונות שלפי דעתי לא היו צריכים להראות לנו, אבל זו דעתי האישית!!! מלבד זאת אני רוצה לאחל לעידית שוב מזל טוב, ליאור או אורי? בכל אופן ראיתי את התמונות והוא בונבון אמיתי וקטן. ריטה אני מקווה שהגעת לחולון בזמן... ביי בינתיים, ורק בריאות גאיה

lupland

New member
איפה עובדיה?

היי גאיה. "אני קצת נבהלתי מכמה דברים שהראו..." קצת??? את הרי עצמת עיניים בקטע הזה לא? יאללה גאיה.שטויות.הביאו מקרים קיצוניים זה הכל.בכנס הבא אפשר לנסות להביא יותר תמונות של פרחים מתערוכת האביב בהולנד או שקופיות של פריחת הדובדבן ביפאן.מה שתבקשי. דרך אגב.תמסרי ד"ש לעובדיה מכולנו.תגידי לו שחושבים עליו ומתגעגעים.ומתי שיוכל...שיקפוץ לכאן ויכתוב כמה מילים...

שבע77

New member
מי זה מי זה??

יש לי כמה שאלות של אחת חדשה... א. שם המשתמש "גאיה20" היא לא הדר?? אז מי זו טגורי?? ב. מי זה עובדיה ג. מי זה צ'מפ? תודה על תגובותיכם שבע

ritosh

New member
גאיה-טגורי../images/Emo24.gif

גאיה, שמחתי מאוד להכיר אותך בכנס. וכן, תודה. הגעתי לחולון בזמן. שבע יקרה,א. גאיה20 היא הדר והיא מנהלת את הפורום יחד עם כוכי. טגורי היא גאיה אחרת. גם ילדונת מקסימה כמו הדרי. ב. מי זה עובדיה? לאסף הפתרונים. גם אני רוצה לדעת!! ג. צ'מפ ידידנו הוא אבי. חבר טוב של גאיה20 היא הדר. בחור נחמד שיש לו אישה -מרינה ובייבי מקסים שמזמן לא ראינו תמונות חדשות שלו!! בסדר? עשיתי לך קצת סדר בעניינים?

ritosh

New member
שכחתי. לבייבי של עדית קוראים יאיר.

וגם ממנו אין עוד תמונות! עדית, מה קורה?! רוצים לראות עוד

ריטה, טגורי ו....עובדיה....../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

תמונות נוספות בקרוב. אני לא מספיקה להגיע למחשב. אין לי זמן לנשום. הואכל היום על הידיים, נורא סובל מגאזים.....אומרים שזה עובר בגיל 3 חודשים. ומי זה.... עובדיה? נשיקות, עדית.

champ

New member
צ'מפ זה אני! ../images/Emo3.gif

תמיד קורא ולעתים גם קצת כותב... תמונות חדשות אמרתם? בבקשה אחת טריה מאתמול בערב

champ

New member
ותסלחו לי על הצנזורה... ../images/Emo128.gif ../images/Emo8.gif

איזה צנזורה ? על מה אתה מבקש סליחה

היי צ'אמפ מה, הטבע לא יפה ? לא תקין ? אתה חושב שמייד רצנו לארון והוצאנו זכוכית מגדלת ? כל הככוד, עבדת יפה מאד [ההשקעה ניבחנת לפי התוצאות] ! מתושלח הצעיר

champ

New member
צינזרתי לו את ה../images/Emo94.gif ../images/Emo128.gif ../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחח תודה!

שבע77

New member
אני הייתי נעלבת...

אתה קורא לו
??? אני הייתי נעלבת... החיים סבבה
שבע

champ

New member