היי ח'ברה מה שלומכם? שבת שלום..
M Mai angel המקורית New member 30/11/07 #2 שליי../images/Emo2.gif../images/Emo66.gif יאוו שנים לא היית פה.. לאן נעלמת?
ג ג ב ש ו ש New member 30/11/07 #3 היי שלי../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif מה קורה?? איפה נעלמת לנו? שתהיה שבת שלום
T tras de mi New member 30/11/07 #5 וואי גבי חמוד איך התגעגעתי העבודה לוקחת לי את מירב הזמן.... התגעגעתי מאוד לפורום שתהיה שבת שלום ומבורכת
וואי גבי חמוד איך התגעגעתי העבודה לוקחת לי את מירב הזמן.... התגעגעתי מאוד לפורום שתהיה שבת שלום ומבורכת
ג ג ב ש ו ש New member 1/12/07 #6 גם אני התגעגעתי מאמי../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif תבואי לבקר יותר
A Asi soy yo New member 1/12/07 #7 ../images/Emo207.gif מישהו יודע למה הדף של החנות של אנהי עדיין לא נפתח.. כבר עברו 10 ימים.. והם אמרו 8..
../images/Emo207.gif מישהו יודע למה הדף של החנות של אנהי עדיין לא נפתח.. כבר עברו 10 ימים.. והם אמרו 8..
G GaLGaLz 15 New member 1/12/07 #9 יווווווווווווווווווו שליייייייייייייייייייייי שניםם שלא דיברנוווווווווווווווווו מה קורה מאמי? שיהיה לך שבוע טוב מאמייי
יווווווווווווווווווו שליייייייייייייייייייייי שניםם שלא דיברנוווווווווווווווווו מה קורה מאמי? שיהיה לך שבוע טוב מאמייי
S shilgiah New member 1/12/07 #10 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifשלי!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo24.gif חשבתי עלייך לא מזמן.. כי אני נכנסת לפה ולא רואה יותר הודעות שלך!! לאן נעלמת?! התגעגעגעתי!!
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifשלי!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo24.gif חשבתי עלייך לא מזמן.. כי אני נכנסת לפה ולא רואה יותר הודעות שלך!! לאן נעלמת?! התגעגעגעתי!!
L L e n a K o n New member 2/12/07 #12 גם אני חזרתי! הייתי בכינוי LEENAA ופעם פעם LEE COOPER GIRL אם מישו זוכר חח