היי חברה מישהו יכול לעדכן אותי איך יהיו ההדחו

היי חברה מישהו יכול לעדכן אותי איך יהיו ההדחו

ההדחות? לא ראיתי את השידור אתמול ואני רוצה לדעת גם איך יהיה עם הפרס ואיך יחולק. תודה

דקל69

New member
בקטנה כבר אמרו. איתן וגב הם הפוסקים היחידים

לגביי הבנות שיועמדו להדחה ע"י הקהל. חסל סדר חברים - שמור לי ואשמור לך. לדוגמא - דניאל, קרן וליהיא מועמדות, אין יצחרון לחבר כי הוא מחבב/דלוק על בחורה מסויימת. איתן וגב אמורים להשאיר רק את הבחורות שהן מעוניינים בקשר רומנטי איתן.

לא חושבת שזה פייר שהרווקים יבחרו כי בטוח שאת

ליהי קרן אורטל ודניאל לא יבחרו. אז ישארו אתי וענבר. התחרות כבר לא פיירית כי לליהי שמיותרת שם לגמרי יש כמעט חסינות עד הסוף והיא בכלל לא מעניינת. אני חושבת שצריכים להעמיד את כל הבנות והקהל יבחר. במילא דניאל מיותרת שם ואיתן מיותר וגם הבנים המעפנים מיותרים .צריך להכניס דם חדש של בנים ובנות ולגמור את העונה המעפנית הזאת. לא ראיתי בחיים ריאלטי כזה חובבן ומשעמם ושעוד הוציאו ההפקה הדפוקים כל כך הרבה כסף. תגידו זה נידמה לי כי לא יצא לי לראות הרבה היום גם גב לא מעניין הרבה? נורא משעמם שם וגם ניראה לי שגב בלי השותף שלו להשרדות ריחן משעמם? ניראה לי שהוא מתחבר יותר מידי לבנים ושכח שהכניסו אותו לעשות בלגן ולהחיות את התוכנית. כרגע ניראה לי שהשעמום חוגג ואני בקושי ראיתי שעתיים וזה נדיר כי אני צופה הרבה שעות כשיש אקשן.

webguy

New member
הקהל יבחר ורק האחרונות יועמדו ..

ומהאחרונות יבחרו הרווקים ..:) ככה שזה בהחלט אפשרי שמי שלא תהיה בקשר תגבר על הזוגות ..!!

למעלה