היי חבר'ה ממצב?

backstreet girl

New member
היי חבר'ה ממצב?

קניתי אתמול את love angel music baby של גוון סטאפני. הקשבתי לכל הדיסק 3. אני חושבת שהוא אלבום מאוד נחמד אבל יש שם שירים מאוד ילדותיים. אילו שירים מאוד קלילים שנחמד להעביר איתם את הזמן. מאוד שונה ומרענן מהסגנון שלה עם נו דאוט למרות שיש שם שירים מאוד מוזרים. השירים שהכי אהבתי הם: ?What You Waiting For-שיר ענק. Crash -שיר שמאוד מזכיר את הסגנון של כריסטינה אגילרה מאלבום הבכורה שלה. cool-שיר חמוד לאללה. Real Thing -שיר ממש חמוד ורומנטי שמזכיר מאוד את הפופ של מדונה. Serious -אחלה שיר. Danger Zone השיר האהוב עליי..פשוט שיר מדהים. Bubble Pop Electric-זה שיר שלקח לי המון זמן להתרגל אליו אבל זה שיר מאוד כיפי למרות זהוא ממש מוזר. שירים שלא ממש אהבתי- Rich Girl כולם אמרו שהוא להיט אבל די התאכזבתי ממנו. Hollaback Girl -נשמע כמו שיר של מעודדות...בעע.. Harajuku Girls-בהתחלה הוא היה נחמד אבל עכשיו הוא מעצבן. ואני צריכה להקשיב עוד קצת ל-Luxurious בשביל לגבש עליו דעה. אבל בעיקרון זה אלבום ממש נחמד.

NoWords

New member
וואי לא אהבת את Hollaback Girl?

שיר מזה חמוד, הוא אכן שיר מעודדות וזה מה שיפה - אני אוהבת אותו.
אניווי, תתחדשי! וגמני בהתחלה אהבתי את Rich Girl אבל קצת נמאס ממנו.. יש שירים הרבה יותר יפים ממנו באלבום.

Rich Girl ענק.

ההפקה של ד"ר דרי פשוט ענקית ואיב בכלל מוסיפה לשיר. כרגע יש בדיסק שני שירים שאני הכי אוהב בדיסק והם Real Thing (במיוחד בגרסה האקוסטית שבסוף הדיסק) וDanger Zone.

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

קודם כל, תתחדשי על הדיסק
אני בדיוק כמוך את שלושת השירים האלה אהבתי הכי פחות... (את Hollaback girl לא אהבתי בכלל האמת
) השיר האהוב עליי באלבום הוא Serious

tishbiman

New member
גם אני אוהב ממש את Serious

השיר ממש מזכיר שיר של
גם מבחינת הלחן וגם מבחינת הקול של גוון... לא

dilan angel

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo110.gif

אני מסכימה איתך בקשר לזה שהאלבום לא הכי עמוק בעולם... אבל זה פופ
אז מה אפשר כבר לצפות מזה
אני דווקא הכי הכי הכי אהבתי את-Bubble Pop Electric והכי לא התחברתי ל-Crash