תראי...חח
אני באמת אתקשר מחר ללשכת גיוס ואשאל מה יקרה איתי...אני באמת מעדיפה לעשות את התחקיר הבטחוני לפני הגיוס אבל אני מקווה שזה לא יהיה בעייתי בגלל שיש כל כך מעט זמן, יכול להיות שבשבוע הקרוב הם לא מאפשרים לעשות תחקיר בטחוני. המיונים שלי אכן היו ב-7/1. לילד מהכיתה שלי היה בדיוק שבוע אחרי והוא אמר שהיו שם הרוב בנים, עכשיו כשאני חושבת על זה אולי היו איתו גם בנות, איתי בכל מקרה לא היה אפילו בן אחד. כמה אנשים הייתם בכיתת מבחנים? אנחנו פחות או יותר מילאנו אותה, אבל הוא הושיב אותנו בטורים כיסא כן כיסא לא (אם את מבינה על מה אני מדברת..). אגב, היה גם יום מיונים אחד שאני יודעת עליו בערך חודש אחרי יום המיונים שלי והיו בו 6 ילדים. אני מכירה את אחד הילדים שהיו שם ואני חושבת שאלו ילדים עם פרופיל גבוה שנתנו להם צ´אנס להיבחן. הוא עבר את המבחנים לתכנות (מדובר בגאון אמיתי) אבל הוציאו אותו בסוף משם, אני חושבת שבגלל הפרופיל, וזה ממש חבל כי הוא מאוד חכם. אם לא קשה לי לחזור לשגרה? לא יודעת. בכיף הייתי נשארת בניו יורק עוד כמה זמן, שבועיים ממש לא מספיק לעיר הכי מפורסמת בעולם, אבל אני כל כך באקסטזה עכשיו בגלל שהקדימו לי את הגיוס שלא אכפת לי מכלום. איפה היית באיטליה, ולכמה זמן?