היי חברה צעירים שלי

taxi37

New member
היי חברה צעירים שלי../images/Emo150.gif../images/Emo66.gif

היי חברה לא כל כך מכיר את הפורום הזה למה זקן מה לעשות
מחפש בנרות את האלבום החומה של הפינק פלויד להוריד למחשב(חוקי?)או את השיר עם הילדים שהולכים למכונת בשר או משהו כזה........ מי יודע יכול לעזור או מכיר אתר שאני יכול להיכנס ולהוריד?? תודה רבה מראש !!!!!!!!! TAXI37

tziftzifit

New member
legal downloads

try iTunes or maybe EMI's website (I'm not sure they have such a service yet). Otherwise, go to your local record store, and pay for the album.​

weird dust

New member
אי טונז לא פעיל בארץ עדיין

יתחיל רק בשנת 2005 הבאה עלינו לטובה אחרי שהוא יסיים הרצה באירופה. כיום לא ניתן לקנות ברשת שירים לועזיים. ואני חושב שאתה מתכוון לשיר Another Brick in the Wall (Part II) שהוא שיר מס' 5 באלבום.

weird dust

New member
לא זה משהו אחר

אין אי פודים בארץ (למרות חיבתי הרבה אליהם) כי זה מוצר של אפל והיבואן בארץ הוא די מסריח. חוץ מזה אין פירסום יתר לעיניין וגם מי שכבר קונה הוא כניראה בעל אמצעים רבים כי מכשיר ממוצא עולה 2700 וקצת לעומת אמריקה שהמחיר הוא 1800 שקל בערך. (שלא נדבר על הצבעוניים החדשים שאפילו לא מביאים אותם לארץ בצורה רצינית בגלל המחיר בארה"ב 2700 שקל לדגם הטוב ביותר)

tziftzifit

New member
I've seen them here

I'm thinking of buying one.... they're irresistable... maybe the mini iPod: that's only $250.​

weird dust

New member
אני לא אוהב את המיני

למרות שיש לו מלא צבעים מ-גניבים. (אם תיקני אחד בזהב תהיי כניראה היחידה בעולם
) בכל מקרה אני חושב שעדיף את האי פוד האמיתי ה20 ג'יגה ב-299 דולר הפונקציות שלו טובות יותר. ואולי באמת אפשר לדבר על העיניין של מה דעת האנשים על מכירת שירים באינטרנט והאם הם יקנו משם. (מחיר קבוע של דולר לשיר ו10 לדיסק אלא אם כן השיר ארוך אקוס לדוגמא שעולה יותר) (אם את צריכה יותר פרטים על האי פוד תיפני אלי בפרטי ואני יענה על מה שתירצי בנושא).

One Echoe

New member
הדיעה שלי בנושא...

לדעתי זה טבעי שתהיה מכירת שירים באינטרנט, כחלק מההתפתחות הטכנולוגית בעולם, זה דבר בלתי נמנע. עם זאת, אני לא אוהב את זה בכלל. אם אני משלם על מוזיקה, אני מעדיף דיסק מקורי, בדרך הישנה והטובה...

weird dust

New member
זה אותו דבר בעיקרון

רק שהוא אמור להיות זול יותר. (משום מה דולר פלוס מע"מ לא יצליח בארץ) מה שכן לא יודע כמה אנשים מדברים על זה אבל את מה שאתה מוריד מהאי טונז יש עליו תוכנת זכויות יוצרים שגורמת לזה שלא תוכל לצרוב את השיר יותר מפעמיים.

One Echoe

New member
זה ממש לא אותו דבר...בכלל לא,

אני מעדיף לשלם עוד כמה שקלים בשביל לקנות אלבום אמיתי. כשאני קונה אלבום ... זאת הרגשה שונה. לי לפחות... מה גם שהאיכות הרבה יותר טובה באלבומים אמיתיים.

weird dust

New member
היום האיכות מתחילה להישתוות

בין האם פי 3 לבין הסי די (לא איכות 128 אבל מתחילים לגלות את ה190 והלאה) והעיניין ששם הקובץ פשוט גדול יותר הוא כבר לא ממש מגה לדה כמו שהיה עד היום. חוץ מזה אם אני לא טועה אתה לא מוריד MP3 אלא AAC שזה הקובץ מוזיקלי של אפל (של מיקרוסופט זה WMA) ושם האיכות כבר יותר גבוהה. כאש אתה מוריד דיסק שלם אתה מקבל גם את כל הספרים שלו והעטיפות. זה לא שונה ההבדל שכאן אתה עושה הכל בבית.

NIR Y

New member
אני ממליץ על מה שאני קניתי../images/Emo13.gif

nomad של creative יש בו 30 ג'יגה והוא עלה לי 200 דולר, החיסרון היחד שהוא קצת גדול לעומת האי פוד. קישור

weird dust

New member
עוד דבר טוב באי פוד

הוא הגלגלת שלו והעיניין שיש ביטוח בין לאומי על אי פוד. ברגע שציף תתעצבן על החתול שלה ותזרוק עליו את האי פוד יש לה בארץ למי לפנות. (האחריות היא לשנה - לא לקנות בחול אחריות מורחבת כי זה כבר לא תקף) מה שכן האי פוד עולה כפול ל40 ג'יגה. אם כבר קונים קריאייטיב (שישנה טענה שהוא יותר איכותי בסאוונד שלו) עדיף את הקריאייטיב טאצ' שדומה בערך לגלגלת של האי פוד והבטריה שלו חזקה יותר (מגיע רק עם 20 ג'יגה).

NIR Y

New member
כן זה באמת יתרון

כי זה פשוט מגניב וממש נוח הגלגלת של האי פוד, אבל גם לקרייטיב יש מן כפתור שמקביל לגלגת של אי פוד, שהוא לא רע. וגם לקרייטיב יש ביטוח, ובגלל שחברים שלנו שגרים בארה"ב קנו אותו אז אין לי בעיה שלא קניתי אותו בארץ. אבל אחרי שקניתי אותו הבנתי שבאמת אף אחד לא צריך יותר מ20 ג'יגה אז אני ממליץ על קרייטיב שאתה כתבת עליו.

One Echoe

New member
נצל"ש...

איך זה הגיוני?(ראה ערך הקישור למטה) חשבתי שהפולס עדיין לא יצא בדיוידי

weird dust

New member
זאת ניראת מכירה כשרה לחלוטין של

אמזון ואני לא בטוח שהם יכולים למכור משהו לא חוקי בלי שישימו לב. אני יכול לשער שזאת הקלטה שונה ממה שיצא בקרוב או שאולי הוא כבר יצא.

tziftzifit

New member
Read what Amazon say...

Yes, it is a kosher DVD, but it is a limited edition, now out of print, which was released in 2000. EMI anticipated a full release of the DVD at that time, and this limited edition was probably made for PR purposes. Either that, or its the 'bootleg' DVD, which I saw readily available , everywhere in Asia.

melancholy man

New member
לקנות מאמזון חוקי

להוריד למחשב כמו שכתוב בהודעה המקורית, אסור (אלא אם בעלי הזכויות אישרו וכו' וכו'...)

למעלה