שנית, אמא לא בטוחה. מאיר ניצן טוב למערב, אבל היא לא אוהבת מה שהוא עושה בחינוך, בתור מורה. והשני... חלק מהבעיה זה שקוראים לו השני.. ובבקשה, אני מתחנן - אם תמצאי את העונה הראשונה של ER על DVD, אני אשמח לחתיכה מהאקשן!
באינטרנט, ההודעה שלי מתייחסת למחיר הגבוה שהעונה הראשונה עולה, הנה הלינק לאתר שמוכר את זה בארץ, כמובן אתה יכול לקנות את זה גם באמזון, TR וB&N ובעוד עשרות אתרים אחרים ברחבי העולם(אני מציעה בעיקר אתרים בריטיים אם כי אני עוד לא יודעת אם יש להם את העונה).
באתרי אינטרנט: מוטי ששוןשינוי (התמונה בעמוד הראשי שלהם משעשעת) לישורון גם אמור להיות, אבל אני לא מוצא כרגע את השאר אני מניח שאפשר למצוא בסניפים של המפלגות בחולון, אבל לפני שמתרוצצים טיפ קטן: הם אף פעם לא טורחים לקיים אותם ממילא...
קצת לפני הבחירות עצמן... אבל מהזכרון יש העבודה, הליכוד, מרצ, שינוי, משהו "המחנה החברתי" ומשהו חדש של משה רום. האמת לא ראיתי פרסום של דתיים, אבל אפשר לרפרף בשקמה ולראות פחות או יותר את המפלגות ומי המועמדים...
ששון רץ מטעם העבודה, זה באמת לא משנה מה את תצביעי, הוא יהיה ראש העיר גם בקדנציה הזאת. מהליכוד יש את יואל ישורון. ונראה לי שזהו מבחינת ראשות העיריה. עכשיו מועצת העיר זה משו אחר, חוץ מכל המפלגות הרגילות יש מן מפלגה חולונית בשם "המחנה החברתי" בראשות ניסן זכריה, ואפרים קורן. אני לא יודע כל כך מה הרקורד של ניסן זכריה, אם זה באמת חשוב לך אני יכול לברר לך את זה בקלות רבה. אבל אפרים קורן במועצת העיר כבר די הרבה שנים, בנאדם די חביב, ואשתו אחלה מורה... לימדה אותי ביסודי