היי חברה קיבלתי הודעה

GeJuFan

New member
היי חברה קיבלתי הודעה

לבוא ולהצביע לרשות העיר, החלטתי שרשות חשבוה כמעט כמו ראשות הממשלה, אז אני הולכת להצביע מישהו יודע איפה אפשר למצוא את המצעים של המועמדים?

NiGa

New member
שיקוף של מצב קיים:

קיבלתי גם אני פתק הצבעה. יותם: "נו טוב... אבא, למי מצביעים?" אבא: "לא יודע.. נשאל את אמא"

NiGa

New member
ראשית, אני מדבר על ראשל"צ.

שנית, אמא לא בטוחה. מאיר ניצן טוב למערב, אבל היא לא אוהבת מה שהוא עושה בחינוך, בתור מורה. והשני... חלק מהבעיה זה שקוראים לו השני.. ובבקשה, אני מתחנן - אם תמצאי את העונה הראשונה של ER על DVD, אני אשמח לחתיכה מהאקשן!

GeJuFan

New member
האמת שכבר אפשר לקנות את ER

באינטרנט, ההודעה שלי מתייחסת למחיר הגבוה שהעונה הראשונה עולה, הנה הלינק לאתר שמוכר את זה בארץ, כמובן אתה יכול לקנות את זה גם באמזון, TR וB&N ובעוד עשרות אתרים אחרים ברחבי העולם(אני מציעה בעיקר אתרים בריטיים אם כי אני עוד לא יודעת אם יש להם את העונה).

Mycroft

New member
אפשר למצוא אותם

באתרי אינטרנט: מוטי ששון שינוי (התמונה בעמוד הראשי שלהם משעשעת) לישורון גם אמור להיות, אבל אני לא מוצא כרגע את השאר אני מניח שאפשר למצוא בסניפים של המפלגות בחולון, אבל לפני שמתרוצצים טיפ קטן: הם אף פעם לא טורחים לקיים אותם ממילא...

GeJuFan

New member
אני אפילו לא יודעת איזה מפלגות יש

כנראה שאני פשוט אלך ושמה אני אדע. אולי אני פשוט אצביע דתיים וזהו

Mycroft

New member
אני חושב שיפרסמו בעיתון

קצת לפני הבחירות עצמן... אבל מהזכרון יש העבודה, הליכוד, מרצ, שינוי, משהו "המחנה החברתי" ומשהו חדש של משה רום. האמת לא ראיתי פרסום של דתיים, אבל אפשר לרפרף בשקמה ולראות פחות או יותר את המפלגות ומי המועמדים...

GeJuFan

New member
אולי אני צריכה לרוץ ../images/Emo3.gif

לא באמת נראה לי שאני אעשה יותר טוב מרוב הפוליטיקאים.

טוב אז זה מה שאני יודע

ששון רץ מטעם העבודה, זה באמת לא משנה מה את תצביעי, הוא יהיה ראש העיר גם בקדנציה הזאת. מהליכוד יש את יואל ישורון. ונראה לי שזהו מבחינת ראשות העיריה. עכשיו מועצת העיר זה משו אחר, חוץ מכל המפלגות הרגילות יש מן מפלגה חולונית בשם "המחנה החברתי" בראשות ניסן זכריה, ואפרים קורן. אני לא יודע כל כך מה הרקורד של ניסן זכריה, אם זה באמת חשוב לך אני יכול לברר לך את זה בקלות רבה. אבל אפרים קורן במועצת העיר כבר די הרבה שנים, בנאדם די חביב, ואשתו אחלה מורה... לימדה אותי ביסודי

Anna Karenina

New member
והנה השוס בנוגע לבחירות -

א. קודם כל, הן תערכנה ביום ההולדת שלי. ראיתם איזו מתנה נפלאה חולון סיפקה לי ליום הולדתי?
ב. משה רום פרש. וואו. לא שזה משנה משהו, אבל סתם, הוא פרש.
יום טוב לכולם!

Mycroft

New member
אני חושב שהוא פרש מהבחירות

לראש העיר, אבל הרשימה שלו עדיין מתמודדת... נו מילא

למעלה