היי חבר'ה , שאלה לא הכי קשורה

yiska11

New member
היי חבר'ה , שאלה לא הכי קשורה

לפורום דווקא אבל אולי תוכלו לעזור לי. אני מתנדבת אצל מישהי עיוורת,מוגבלת בגפיים תחתונות והעליונות ,שאין לה קשר עם אף אחד מהמשפחה שלה-בקיצור בחורה עיוורת ונכה שגרה לבד והיא לא עובדת ומקבלת קיצבה מביטוח לאומי שהולכת כולה לשכר דירה.היא עם חובות מעל הראש. היא צריכה לעבור ניתוח על מערכת דרכי הנשימה בעוד כשבועיים והיא לא יודעת מאיפה להשיג את הכסף.הצעתי לעזור לה אבל ממני היא לא מוכנה לקבל. יש לכם רעיונות ???למי לפנות ? מי יוכל לעזור ? תודה מראש ולילה מצויין

yiska11

New member
נ.ב אולי מישהו יודע איך אפשר ליצור

קשר עם הקרן של שרי אריסון ?

ihovav

New member
את צריכה לגשת לערייה,

ולנסות להפעיל עו"ס. (המחלקה לשירותים חברתיים, נמצאת אם אני לא טועה בקניון, קומה 6 במעלית ל קופ"ח). בהצלחה.

במקרה... אני מתנדבת גם

בפורום למען הקהילה. תוכלי לפרסם הודעה בפורום בקשות רכזים, ולציין את המקרה (לא לציין פרטים אישיים שלה). תקבלי הצעות לעזרה. אני בטוחה שהבחורה תסכים לקבל, כי אין לה פתרון אחר, ומאחר והעזרה לא באה ישירות ממך. כל הכבוד ויישר כח (מצטערת שאני לא יכולה לקחת חסות על הבחורה, כי אני עמוסה מעל הראש, אבל אולי יהיו רכזים שיוכלו לסייע לך גם). בהצלחה!

tamir2006

New member
עיצה

פרסמי בקשה זו בפורום עובדים סוציאלים כאן בתפוז .אני בטוח שעו"ס שם ינחו אותך איך לפעול בעניין הזה. את יכולה לגשת למשרד הרווחה בישוב בו מתגוררת האישה שאת עוזרת לה,ולבקש מהם סיוע.יש המון זכויות שמגיעים לה מתוקף היותה נכה קשה.צריך לדעת לנצל זכויות אלו בצורה מיטבית. אשמח להיות מעורב אישית בנושא ולעזור פני אלי באימייל [email protected] שמי אלכס

yiska11

New member
חבר'ה , תודה לכם אתם ענקים../images/Emo51.gif

אני אנסה את כל הדרכים שהצעתם -מה שיתפוס יהיה מבורך!!! אני מקווה להצליח. תודה ענקית שוב ושוב מצטערת שניצלתי את הפורום לא למטרותיו האמיתיות. שבת שלום לכולם!!

למעלה