היי חבר'ה....שאלה לי אליכם...

PRINCESS GINA

New member
היי חבר'ה....שאלה לי אליכם...../images/Emo92.gif

מי פה ראה כבר הופעה של ג'ן בלייב? אני שואלת כי אני מתכננת לטוס לארה"ב כנראה בדצמבר הקרוב ואני רוצה לדעת אם יש הופעות של ג'ן איפושהו שם ואם מישהו מעוניין להצטרף אליי! נ.ב עשיתי את זה כבר פעמיים כשטסתי להופעות של סלין דיון בארה"ב ובצרפת ונהנתי נורא....

West Doll

New member
ממ אני לא חושבת שהיא מופיעה בארה"ב עכשיו...

אבל נריץ איזה חיפוש. אבל אני מציעה לך לא לבנות על זה בכלל...

PRINCESS GINA

New member
מה????? אתם רציניים????? ../images/Emo12.gif

איך אפשר לאהוב מישהו כל כך הרבה זמן בלי לרצות להיות בהופעה שלו???? מי פה מעל גיל 20 ויש לו ויזה?

QueIronia

New member
אני לא יודע למה 20, אבל

אני מניח שהכוונה היא לויזה לארה"ב, כדי שאפשר יהיה לראות שם הופעה.

PRINCESS GINA

New member
כי...

מתחת לגיל 20, צריך מסמך שמאשר שהקטין נכנס לארה"ב בידיעת והסכמת הוריו..האמת שזה יותר תקף ויותר נבדק עד גיל 18, וחוץ מזה- רצוי שבן אדם שרוצה לנסוע יהיה אחרי צבא...לכן אמרתי- גיל 20 ! ממש מבאס שאי אפשר לראות אותה איפושהו. אגב, דיברתם על עלויות שהייה בארה"ב...רק שתדעו ששבועיים בארה"ב עלו לי פחות מחמישה ימים בצרפת!!!! אירופה יקרה מאוד, וארה"ב זולה מאוד. נכון..הכרטיס קצת יקר, אבל השהיה מאוד זולה
בקיצור, אם מישהו יחשוב לטוס לארה"ב בסביבות סוף נובמבר- תחילת דצמבר, שיפנה אליי במסרים.. אני מתכוונת להגיע לקנדה (מונטריאול, טורונטו) ובארה"ב, ניו יורק, וושינגטון, פלורידה (אורלנדו) ולאס ווגאס. וכמובן שאני פתוחה להצעות

QueIronia

New member
כפרות, יש פער בין "לרצות להיות בהופעה"

לבין "להיות בהופעה". גם אם ניקח יעד שהוא זול יחסית - מזרח אירופה נניח (באופן היפותטי לחלוטין, כי ג'ן לא הופיעה שם אף פעם) - עדיין העלות של כרטיס טיסה + מחיה + כניסה להופעה היא כמה אלפי שקלים שלא כ"א יכול להרשות לעצמו להוציא. אני בעצמי חשבתי ליסוע להופעה בארה"ב בסיבוב ההופעות שהיה עם מארק אנתוני. קצת בירורים הורידו אותי מהרעיון, כי הבנתי שאין מצב שאני מוציא כ"כ הרבה כסף בשביל 4 ימים בחו"ל. בארץ הייתי בהופעות של אמנים שאני אוהב, בראשם ריטה ומירי מסיקה, יותר מפעם אחת. כאן מחיר הכרטיס הוא באיזור 120-150 ש"ח (לפני הנחות ומבצעים) וזה בהחלט שווה את המחיר.

Lopezit

New member
כמה אפשרויות היו לנו אל תשאלי

נתחיל מזה שהסיבוב הופעות שג'ניפר עשתה לפני כמעט שנה היה הסיבוב הופעות הראשון שלה אי פעם... והוא היה רק בארה"ב (מקום נורא יקר שלא כל אחד יכול להרשות לעצמו לטוס לשם... ובטח שלא רק להופעה) אני הייתי מאוד מאוד קרובה להיות שם (כמעט הזמנתי כרטיס להופעה) וזה היה עם מקום לישון אצל חברים במיאמי +טיסה כמעט חינם... וגם ככה זה לא יצא לפועל אם היא הייתה עושה סיבוב הופעות באירופה... זה כבר עניין אחר נקווה שעוד שנתיים כשאני אגור בארה"ב (
) היא תעשה עוד סיבוב הופעות... והפעם לבד!!!

West Doll

New member
נו ברור שכן, את אמורה להבין את זה לבד

הבדיחות שלך באות איתך, זה מן עסקת חבילה שכזאת
כפרעלייך

למעלה