היי חבר'ה...שאלה:

ונפלון

New member
היי חבר'ה...שאלה:

היי אנשים, אני לא מהפורום הזה (אני כותב בדר"כ בתעופה וחלל, תחבורה ציבורית ואוספנים ואספנות, למתענינים) אבל רציתי לשאול אותכם, מי שמגדירים את עצמם חננות, משהו. אני זוכר מהימים בבצפר (עכשיו אני בצבא) שההומואים הלא-חנונים היו מאוד מחצינים את עצמם וככה יודעים עליהם, אז אני רוצה לשאול, איך הומו חנון מצהיר על עצמו? עכשיו לפני שאתה מקמטים את המצח במחשבה של מה המוזר הזה רוצה ממני, תחשבו שנייה. אם חנון הוא גם הומו חנון, ואני מניח שיש הרבה כאלה (כמו שיש הרבה בכל מקום) איך הוא דואג שידעו שהוא הומו, כשהוא מחליט לצאת? הרי מקומות הבילוי של הגייז הם ההפך ממקומות בילוי של חנונים (מועדונים הכי נחשבים, בארים מיוח"צנים וכו') אז איפה ההומו החנון המצוי מסתובב? מכוון שאני חושב שהאוכלוסייה של הפורום הזה היא מעט מעל הממוצע של הגולשים הבאבונים שמצויים ברשת לפעמים, אל תענו משהו בסגנון של "כל ההומואים מגעילים", קחו את זה רגע ברצינות ותחשבו. ונפלון

בתור הומו,

מה הבעיה פה?
תכלס המקומות שונים, אבל הבנאדם לא יכול לצאת מהארון?

Bakura

New member
../images/Emo96.gifמי שיגיד "כל ההומואים מגעילים"

אני ארביץ לו
ובקשר לשאלה. אה. לא יודעת. מפגשי פורום זה בדרך כלל מקום טוב להצהיר בו ^^~! וחוץ מזה, הוא לא חייב לספר לכולם. הוא יכול לספר לחברים שלו וזה מספיק. לילה טוב ^^ (ומצטערת על התמונה, אבל הייתי חייבת XP)

מכל התמונות את התמונה הזאת?

התמונות של ואש ושל וולפווד יותר משעשעות. (vash pokemon face)

Bakura

New member
../images/Emo96.gif לא הבנתי? ../images/Emo12.gif

תמונה אקראית מתוך המאגר שלי, אני פשוט הייתי חייבת להוסיף אחת. בגלל. אה. שלא אכלתי עוגיות היום. T_T!

Greenleef

New member
;; לא אכלת עוגיות היום?

איזה חסך! בואי אליי.. אני אתן לך כמה עוגיות שתרצי

Jerald_Admonds

New member
לא לא לא

איך העזת להכניס את התמונה הזאת לדמיון שלי ולו רק לשניה אחת?! ואש ווולפווד הם מחוץ לתחום!! כך גם- ספייק + ג'ט לאוריו + קוראפיקה ג'ין + מוגן

Dancing mad

New member
בתור חנון והומו, אני לא מבין.

הכל עניין של הגדרות מטופשות. בסופו של דבר עושים מה שרוצים. למרות שזה קצת עצוב שמישהו בעל שיעור-קומה אינטלקטואלי ירצה לצאת לבורות מצחינים כמו התיאטרוחצ'.
[וחוץ מזה, חנונים גם כך לא ממש אמורים לצאת, אני חושב.
]

Road death

New member
מה הבעיה בהומואים..?

אני למשל, שונא אנשים הומופובים.. לא שונא אותם.. פשוט.. ל'דע.. ><' למה לשנוא אנשים עם נטייה מינית שונה פשוט..? זה כל כך מטופש. פיכסה הומופובים! |לדעתי|.. נמ.. אני בן.. כן..

Tiki Torch

New member
לא להסתיר זה לא אומר

לספר לכולם זה אומר שאתה צריך לא לפחד זה צריך ליהיות כמו הסטרייטים אתה לא הולך ומספר לכולם שאתה סטרייט נכון?אם הנושא עולה אז מדברים על זה אבל אני לא אבוא לאמא שלי ואומר לה...אמא!יש לי חדשות נוראות...אני סטרייט!לא פשוט לא מדברים על נטיות מיניות וכך צריך ליהיות גם הומואים וכל נטייה מינית מה שעושים במיטה זה לא עיניינינו

noname202

New member
צודק

לא התייחסתי לשאלה שלה כמו שצריך
אם ככה באמת אין שום צורך להצהיר על זה רשמית..מי שצריך לדעת ישמע ממנו כבר

תמיר1991

New member
בהחלט../images/Emo26.gif

ואני באמת לא מבין למה זה חלק אינטגרלי מהחיים שלהם - אף פעם לא רצתי ואמרתי "אני סטרייט!", אז למה שהומוסקסואל יהפוך את זה למרכיב מרכזי בזהותו? מיותר... תמיר.

DDN

New member
ווייי אתה מסכן.

ממה שאני קורא אתה כל כך עסוק בלהגדיר את עצמך, שאתה מבזבז את הזמן שלך על הדברים הלא נכונים. אתה הומו? יופי לך. אתה חנון? יופי לך. מה הבעיה להיות גם זה וגם זה. צא לאן שאתה רוצה. אתה צריך את ההגדרות האלה? אכפת לך מה הסביבה תגיד? תסתובב איפה שבא לך להסתובב. זה מה שאני אומר. עכשיו, תפסיק להיות מסכן ולחיות בהגדרות. פשוט תחיה.

PieOMy

New member
../images/Emo45.gif

הגדרות זה כלי שהחברה המציאה כדי לגרום לאחד להרגיש יותר טוב, על חשבון אחר שירגיש מסכן.

DDN

New member
אל תתחיל איתי עם מונחים

אני לומד עכשיו לממן במבוא לסוציולוגיה. הגדרות זה בממן הקודם.

למעלה