היי, חברה שלי הביאה מבוקרמנחה

היי, חברה שלי הביאה מבוקרמנחה

אימייל של אחד בשם אלכס, בסוף התברר שהוא בעל האתר shakiraisabel והוא מקאלי שזה כ-7 שעות בערך מהעיר שממנה באתי... (אז תנסו להבין את הגודל של המדינה) בקיצר היום הוא כבר גר בניו יורק משנת 93' אבל הוא עבר לשם כי הוא חיפש הרפתקאות.... בקיצר לא באתי לדבר עליו.. אבל הוא שלח לי תמונות שלו עם אדם,והוא צילםך את שאקירה,והוא היה ב11 הופעות שלה,ב-vip והוא הזמין שני חברים...והוא היה באירועים של שאקירה, ויש לו ת'אימייל של שאקירה, ואנטוניו מרשה לו לכתוב רק שיש לו משהו חשוב לומר...סליחה שאני אומרת אבל =למה מי זה אנטוניו...אני יודעת שתגיבו על מה שאמרתי אבל זו דעתי בגלל שאני חושבת שאנטוניו נצלן-לא שזה עניין שלי הוא במקצוע עורך דין והוא התפטר ו"עוזר" לשאקירה להרים אירועים =כאילו שחסר לשאקירה בעלי מקצוע בשביל זה...נוו טוב ,אני מכירה את המנטליות הזו ככה הגברים בדרא"מ

וזו התמונה עם אדם

http://www.shakiraisabel.com/images/GMA42.JPG ויש לי עוד ידיד שגיליתי שהוא מכיר את שאקירה,הוא היה גר בשכירות בברנקיג'ה עם בן דוד שלה... וקוראים לו רובן גוטיירז והוא מעריץ גדול של ישראל והוא מתגייר,הוא טוען שיש לו קשר ליהדות אבל חצי מהקתולים האדוקים מרגישים שיש להם קשר ליהדות,והוא היה פה,והוא חוזר לגור פה והייתה לו חברה פה, היום בבוקר הוא דיבר איתי בטלפון שליש בעיברית שליש אנגלית ושליש ספרדית אבל זה כבר היה גדול עלי אז הוא דיבר עם אמא שלי... בלי קשר סתם שתדעו... מישהו רוצה שאני יביא לו את המסנג'ר שלו ותשאלו אותו שאלות על שאקירה?אני יודעת שהוא מאוד ישמח כי הוא מאוד מעריץ את האנשים פה

למעלה