היי חבר'ה.. תמונה חדשה..

pixelpro

New member
היי חבר'ה.. תמונה חדשה.. ../images/Emo128.gif

בס"ד.. אהלן חבר'ה.. עבודה חדשה, והפעם התמונה רונדרה במנוע "MAXWELL" במטרה ללמוד אותה (חומרים, תאורה, וכו.).. ניסיתי להוציא תוצאה כמה שיותר ריאליסטית.. אבל.. כנראה צריך יותר ממנוע טוב כדי להוציא עבודה ריאליסטית.. בכל אופן זו התוצאה.. תשפטו אתם.. זהו.. ביי.. יובל.. ד"א.. מגיע לי מזל-טוב.. נולד לי בן.. :)

TomerEp

New member
מזל טוב

ואוו נולד לך תינוק, איזה כיף! ולגבי העבודה, מידול נחמד, אהבתי את החומר של השטיח רצפה, והמראה, סה"כ רינדור בערך ראליסטי, הבעיה היחידה שאני רואה זה שרמת האור בחדר לא שווה לרמת החשיפה בחלון, למה אני מתכוון? החלון כל כך לבן, והחדר כל כך חשוך, את צריך להאיר את החדר בכדי שהוא יתאים ללבן ששמת בחלון. מקווה שעזרתי, יום טוב.

yupy9

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo95.gif ../images/Emo70.gif

אבא יובל - זה מקסים!!!
קודם כל העיצוב. (שאני לא יודעת אם הוא שלך) הקיר הזה האדום/בורדו עם התמונות הקטנות - והאמבטיה- משגע! והתאורה חורפית כזאת ויפה.. (ברוח התקופה?
) רק דבר אחד לגבי הווילון - בצורה שהוא נופל זה לא נראה ריאלסטי אם כי יפהפה לדעתי - זה נראה כמו איזה סט לסרט אלילתי מצוייר בתלת. ואפשר לדעת עם איזו תכנה אתה עובד? (כי השם של המנוע- לא אומר לי כלום)

3Dead

New member
מזל טוב גבר !! (רישמית)

אולי בגלל זה פישלת בגדול עם הווילון. עזוב אותך בדים , שם אורגון !!! חוץ מזה דיי ריאליסטי ... ולמה אתה לא מציג ב cgtalk.co.il ?!

ALIO

New member
מזל טוב גם ממני

האמת שכבר סיפרת לי, אבל לא מזיק לאחל אחולים טובים שוב ושוב. לגבי התמונה, אני די המום ממך. די חשבתי שאולי צילמת את זה, זה נראה מאוד ראליסטי בעיני. צתי נראה משהו יותר אמנותי? מה דעתך להתחרות קצת עם זיו, דברים תנ"כיים, אתה יודע למה אני מתכוון. בכל אופן עבודה יפיפיה.

dj brick city

New member
אווווווווו מזל טוב

אני חושב שעשית עבודה מצויינת בשני המיקרים :)) אחלה רינדור במנוע החדש נראה בהחלט ראליסטי

pixelpro

New member
תודה רבה לכולם.. על התגובות.. ../images/Emo41.gif

ב"ה.. אני באמת צריך ללמוד מידול יותר טוב.. בכל אופן תודה לכולם על התגובות והעצות... אקח לתשומת ליבי בעבודה הבאה.. :) ביי ושבוע טוב.. יובל

eldarinn

New member
דבר ראשון מזל טוב!! ../images/Emo65.gif

בשעה טובה לך ולבת זוגתך, שתהיו הורים מאושרים ושיביא לכם הרבה נחת. התמונה מאד מרשימה, אהבתי את שילוב הפרטים. הייתי מוסיף תאורה ברצפה.

למעלה