היי חבר'ה

• פותח הנושא sayv
  • פורסם בתאריך

sayv

New member
היי חבר'ה ../images/Emo20.gif

הייתי באיזו נפילה, היה לא קל בכלל, ומאוד מאוד מדכא. בעקבות כך חזרתי לרודיולה, נראה לי שמינונים של חמישית בערך מספיקים בהחלט לי... עוזרים לי מאוד להפטר מה"פיברו' פוג", ככה שאני יכולה ללמוד. אתמול אפילו יצאתי לג'וגינג של חצי שעה! אמנם הגוף תפוס עכשיו, אבל זה בהחלט היה נחוץ. מחר אצא שוב. מקווה לחזור בקרוב ליוגה ולפלדנקרייז, אולי במכון כושר ליד הבית יש אפשרות לשלם פר פעם, אברר. מישהו מכיר קלטות יוגה/פלדנקרייז טובות שמומלץ לעבוד איתן בבית? יש עוד איזה סוג התעמלות שאני לא זוכרת שמו, שחשבתי שמאוד יועיל- שגם מאריך ומגמיש השרירים וגם מחזק, בניגוד ליוגה שרק מגמישה ולכושר רגיל שרק מחזק. בענין המגנזיום- שמתי לב שגורם לי לכאבי ראש- ההשערה שלי- יש איזו התנגשות שקשורת לחץ דם- לא בדקתי אבל ההשערה שלי שלחץ הדם שלי נמוך. הרודיולה מעלה, לפעמים יותר מדי- לכן נזהרת עם המינונים. המגנזיום מוריד.. משתדלת להמנע.. או לקחת מעט מאוד אם כואב מאוד. זהו לבינתיים, לילה טוב...

שריק 7

New member
../images/Emo22.gifהי סיון- לצורך הגברת

היכולת הקוגניטיבית- מומלץ גינקו בילובה. לאחר שהומלץ לי ברפואה המשלימה, התקשרתי לנאורולוגית שלי- מנהלת מח' בבי"ח- וביקשתי את דעתה. היא מאוד ב- קונבניונאלי, אך אמרה מייד שאין לה כל התנגדות לזה. הצמח מופיע תחת השם:תמצית גינקו בילובה. יופי שיצאת לג'וגינג. אצלי- הבעייה היא להתמיד. יש גם פחדים בלתי מוסברים
יום טוב-
שרי.

sayv

New member
אהלן. קראתי תגובה של מרפא סיני

לבחור בן 30 ששאל אם יוכל להשתמש בג'ינקו בכדי לפתור בעיות זכרון וריכוז. הוא נענה כי לא מומלץ, כיוון שהוא צעיר מדי, ויעזור יותר אם יערבב כף עד 2 כפות גרגרי לציטין עם האוכל כל יום. שו גרגרי לציטין??? אין לי מושג מה זה. בעיקרון אני מתכוונת לקנות B3, היה לי נסיון לא רע איתו פעם, וגם- לא אמור להזיק. ואחרי הבדיקות דם- כנראה B12, ח. פולית- אולי בשילוב קומפלקס B? אני לא יודעת.

נאן

New member
../images/Emo3.gif מבטיחה להיות חמודה

אני לא מכירה את הרדיולה ולא את המגנזיום רק שמעתי. אבל כשאת עושה גו'גינג קחי גם אותי אני אהיה עם הסקטים כמובן ואת עם החבל למשוך אותי.... מבטיחה להיות חמודה כל הדרך....

sayv

New member
אין בעיה ../images/Emo73.gif

מיד כשאקבל את כוחות העל שלי. זה עומד לקרות כל רגע, תתכונני (תנעלי את הסקטים) מצד שני, אני יכולה גם לבוא עם האוטו, ולקשור את החבל שלך מאחורה- נכון שזה רעיון הרבה יותר טוב? אז את אפילו לא חייבת להיות חמודה, אפילו לא סימפטית.

למעלה