היי חבר'ה

היי חבר'ה

אני לא זוכרת אם כבר הצגתי את עצמי פה בעבר אבל אני קוראת פה הרבה.. מאז ימי הראשונים בתפוז. אז אני מציגה את עצמי, קוראים לי אלה ואני בת 15, ומאוד אוהבת פינק פלויד בעיקר המוקדמים למיניהם, PATGOD, MORE.. בעיקר. היי<?>

אהלן אלה ../images/Emo24.gif

וברוכה הבאה לפורומנו
נחמד לשמוע שאת אוהבת את פינק פלויד - ועוד את האלבומים המוקדמים, שהם הפחות-מוכרים שלהם. איך התוודעת ללהקה בראשונה?

ביומולדת 10 החבר שלי קנה לי את PULSE.

בטח לרובכם הגיל הזה לא מוכר בכלל
התחלתי לשמוע ובניגוד לפופ ששמעתי עד אז (כל המוזיקה האיכותית שיש ברדיו) התחברתי לזה במיידי והרצתי את זה בלופים בדיסקמן שלי. לאט לאט הצטברו עוד ועוד אלבומים, והנה אני היום.

Silvernaor

New member
ברוך הבא, להלן חוק הברזל של רוב חברי הפורום:

שמות של אלבומים ושירים, אסור לכתוב בראשי תיבות.

את הרעיון לראשי תיבות קיבלתי מפה.

היה איזה שרשור של "מהו האלבום הכי טוב של פינק פלויד" וכולם כתבו AHM ולא ATOM HEART MOTHER, כנ"ל לגבי PATGOD ולא PIPER AT THE GATES OF DAWN. שניהם אלבומים מעולים, אגב. אבל מעכשיו אני אהיה ילדה טובה ואקפיד :]

oneman2

New member
PATGOD = החלילן

או הפייפר, אם כבר קיצורים. לכל אלבום אפשר למצוא קיצור שיהיה מובן ולא סתם רצף של אותיות בלי משמעות.

Silvernaor

New member
ניתן לכתוב בקיצורים למשל

piper או atom heart, דארק סייד, wish וכו' אבל לא לעשות ראשי תיבות ואז אנשים צריכים להתחיל לחשב אילו שירים מתאימים לראשי תיבות האלה.

RoieL

New member
תשמעי, את לא מתארת לעצמך כמה החוק הזה חשוב

לפעמים נוצר הרושם המוטעה ש- HAC בעצם מצטרף לאביט"וו 2 ולATBOMK שזה בכלל שיר של הביטלס לדיסק בשם ssosfagtiacagwap למרות שזה רק שם של שיר. אכן בעיה.

oneman2

New member
תגיד לי, אי אפשר פשוט לכתוב

Several spicies of small furry animals gathered together in a cave and grooving with a pict? זה כ"כ מסובך?

למעלה