היי חבר'ה,

jan777

New member
היי חבר'ה,

הייתי כאן עם השאלה הזו לפני חודשיים. בניתי תת תכנית הרצתי טבלת מעקב שעבדה לי אבל בכ"ז אני רמגיש שמשהו לא בסדר. אכפת לכם לבדוק? תודה מדובר בטנ"מ מחסנית אני אזכיר את השאלה: קולט מהמשתמש סדרה של תווים,מדפיס את התווים בסדר בו נקלטו עד שמופיע התו @. תו זה אינו מודפס אך גורם להיפוך סדר ההדפסה של התווים בינו ובין ה @ הבא. דוגמא: אם נקלט הדבר הבא: se@tp@emb@re so@gn@ אז יודפס september song והתשובה שבניתי
Procedure hipooh_mootne(stack:stack_type); Var Ezer,New:stack_type; X:stack_info_type; Begin Stack_init(new); Stack_init(ezer); While not stack_empty(stack) do begin Stack_pop(stack,x); If x<>@ then Writeln(x); Else begin Stack_push(ezer,x); Stack_pop(stack,x); While x<>@ do begin Stack_push(new,x); Stack_pop(stack,x); End; While not stack_empty(new) do begin Stack_pop(new,x); Writeln(x); End; If x=@ then Stack_push(ezer,x); End; End; End;​

vicz

New member
מדוע אתה לא מריץ את התוכניות שלך?

אם תריץ את התוכנית שלך על מספר קלטים מגוונים שכוללים מקרי קצה שונים - תדע אם התוכנית עובדת כראוי

jan777

New member
אני אכן הרצתי את התכנית וזה אכן עובד

אבל אני לא שקט לגבי זה שהכנתי את השטרודלים למחסנית עזר וזה סתם נשאר ככה. יש דרך אחרת לייעל את זה או שכל עוד שהתכנית עושה מה שביקשו ממני זה נחשב למספיק טוב? אני בתיכון.

vinney

Well-known member
בשביל תיכון אני מניח שזה מספיק.

אבל הכי טוב לבדוק עם המורה.

jan777

New member
מהו תפקידו של tmp בתכנית הזו?

לא הצלחתי להבין במה מדובר. זו תשובה יותר אלגנטית לשאלה שלי ד"א

למעלה