היי חבר'ה

מיואשת29

New member
היי חבר'ה

אם אני רוצה להוסיף בלוג, (יש לי סיפור חיים מאד שונה, וחשבתי לעשות לפחות משהו טוב ממצב הביש שלי ולכתוב לכם עליו). אז יש לי כמה שאלות: כיצד אני פותחת בלוג? והאם אפשר להשאר אנונימית כי זה מאד אישי, ולא הייתי רוצה להחשף, מצד שני. הבנתי גם שתפוז משלמים כסף על הבלוג כיצד? וכמה? האם עליי להשאיר לשם כך את פרטי האשראי שלי? אם כן, האם יש מישהו במערכת עצמה שעשוי לגלות מי אני דרך האשראי? תודה!

Your sweet87

New member
תשובה

1. אם את רוצה לפתוח בלוג בתפוז, עליך ללחוץ ל"ניהול בלוג" בדף הבלוגיה ושם להירשם. 2. אפשר להיות אנונימית ע"כ שלא תצייני את שמך המלא אלא תחת כינוי. 3. אני לא משתמשת במערכת זו, סורי.

noaost

New member
תשלומים

בשביל לקבל תשלום צריך להשאיר את פרטייך המלאים (שם, שם משפחה, גיל וכו'), ואז יש לך 2 אופציות: 1) להשאיר מס' חשבון בנק וכו' 2) לתת כתובת למשלוח דואר, שאליה תקבלי את הצ'ק. האנשים היחידים שרואים את הפרטים האלו הם אני (מנהלת הבלוגיה) והנהלת החשבונות (שאחראית על התשלום.) בהצלחה נועה

לילית462

New member
אפרופו תשלומים....

איכזה שבשום מקום לא מופיע בכמה כסף מדובר? איך אני יכולה לדעת אם בכלל שווה לי להצטרף לתוכנית הזאת

noaost

New member
אז ככה

אף אחד עדיין לא נהיה מליונר מבלוג בתפוז, אבל זו יכולה להיות הכנסה צדדית חביבה אם ממש משקיעים בבלוג. הסכום הוא 8 ש"ח ל1000 צפיות. בימים אלו של מיתון כלכלי- אולי שווה לשקול זאת לחיוב

זה ממש, אבל ממש, לא משתלם.

ואת לא חיה בארץ אז בכלל... את לא יכולה להצטרף להסדר הלא רווחי הזה.

לילית462

New member
נשמע לי שגם אם הייתי גרה בארץ זה לא היה בדיוק

משתלם לי... זה כלום כסף... רק העמלות על העברה בנקאית מחסלות חצי מזה.... אגב, למה אם אני גרה בחול אני לא יכולה להשתתף בזה? יש לי חשבון בנק בארץ...

tamax

New member
כי כתובת איי פי מחו"ל לא נחשבת

אגב מה הכוונה זה לא משתלם? זה אולי לא משתלם אבל מה שבטוח - אין מה להפסיד. פעם התארגנו כמה בלוגרים מתפוז ורצו לתרום את ההכנסות. אני לא יודע מה נסגר עם זה.

CreazyMom

New member
קראתי את התקנון

ואת כן יכולה. מה שצריך זה חשבון בנק בארץ. הם לא סופרים כניסות מחול בחישוב התשלומים.

למעלה