היי חברה

einavzec88

New member
היי חברה

סוף סוף אחותי בלונדון ומנסה להשיג לי כרטיסים להופעה בוומבלי. באיזה תאריכים אתם תהיו שם? והאם אוכל להצטרף... כי אני לבד קניתם כבר כרטיסי טיסה ומלון? עינב

ההופעות בוומבלי

בכל הופעה לדעתי יש נציגות . ב30/6 יש את תהילה ונילי (מיס פופ).וביולי יש את כל שאר הפורום שלדעתי רובנו נהיה בהופעה של ה 6/7 .

einavzec88

New member
מי זה שאר הפורום?

הם קנו כבר מלון וטיסה? אם מי אני יכולה לדבר בנושא?

ראיתי היום עוד כרטיסים תכנסי לבדוק

באתר של סי טיקטס http://www.seetickets.com/Tour/TAKE-THAT ולגבי השאר אני לא יודעת אם אני מעודכנת לגמרי אבל אני יודעת שחוץ מאורלי הילה שירי הדר ואני שטסות ללונדון ב1/7 (יש לנו כרטיסים ל 2,5,6,8 ביולי). אני יודעת שג'ני תהיה שם יום לפנינו כי יש לה גם כרטיסים לראשון ליולי. ויש את נילי (מיס פופ) ותהילה שטסות להופעה ב 30/6 ויש את צליל קרין נילי (השניה) ועוד כמה שבטוח שכחתי (אני לא יודעת ממש מה קורה עם עינת ועם חנה ) בקיצור רוב החמולה תהיה בלונדון בסביבות ה 5 עד ה 9 ליולי . לגבי מלונות וכאלה ,אנחנו אישית די סגורות אני לא יודעת מה עם השאר . אבל אני מציעה שקודם תתחילי מלהשיג כרטיס ואח"כ נתקדם לאט לאט . בהצלחות

einavzec88

New member
רק תגידי לי שאני איתכם

ואני קונה! מלון אני לא צריכה כי יש לי חברה שם. אבל טיסות אני ישמח לפרטים של מה שאתם קניתם. אני פשוט לא רוצה להיות לבד.. אני רוצה לטוס ולחזור עם מישהו ואני ישמח להצטרף לחמולה שלכם לפחות ל2 הופעות

niliha1

New member
היי עינב

אנחנו בערך 13 בנות ו99% מאיתנו נהיה בהופעה של ה-6.7 אני בטוחה שכולנו נשמח שתצטרפי לצבא שלנו ותהיי איתנו בהופעה. אין יותר כיף מלהיות משלחת ענקית כקבוצה אחת!

niliha1

New member
לא.

אבל זה הדבר הכי שולי בכל הנסיעה הזו. טיסות תמיד יש. מלון כבר הזמנו (ואת מוזמנת להצטרף אלינו). אנחנו הולכות לקחת חדר של 6 ואם תצטרפי אלינו לחדר, אז מבחינת לינה, זה יצא לך מאוד זול (בממוצע 30 פאונד ללילה) היתרון של המלון (זה בית דירות ליתר דיוק) הזה הוא שהוא נמצא קרוב לוומבלי אז זה בכלל סבבה :)

einavzec88

New member
סבבה נשמעמעולה

אנייבדוק היום מה קורה עם זה.. לא כדאי לזלזל בטיסות במיוחד בקיץ הטיסות ללונדון עמוסות

niliha1

New member
מעולה :)

אל תדאגי. טיסה נסגור ברגע שכולן יהיו סגורות על איזה תאריכים הן מגיעות (אלו שיהיו בחדר יחד איתי) - כי כרגע יש איזה חוסר וודאות לגבי תאריך להופעה נוספת.

einavzec88

New member
אין שם כרטיסים...

נראה לי שאני ילך על 160 דולר בעמידה...ב6.7 מה שיש באיביי.. אתם תהיו שם נכון? רק לוודא

MissPop

New member
אנחנו נהיה בהופעה של ה-1.7

קנינו דרך איסתא ... ואפשר גם דרך אונטור לקנות יש הנחה לחברות הפורום והקבוצה - תבררי מחירים עם רון תגידו לו שהגעת דרך הפורום או דרכי
כל מי שמגיע דרך המועדן מעריצים מקבל הנחה מעצם היותו חבר בפורום/ פייסבוק. עבור כרטיס בלבד –10 יורו ממחיר האתר. עבור חבילה עתידית – 20 יורו הנחה. (מי שקונה כרטיס ואח"כ יוסף חבילה יהנה משתי ההנחות יחד, משמע 30 יורו הנחה סה"כ) החבילות של און.טור כוללת: טיסות העבורת למלון העברות למופע כרטיס להופעה ונציג החברה במקום. רון גינת | מכירות | [email protected] און.טור | טל: 1-700-70-73-93 | פקס: 03-5214769 קינג ג'ורג' 79, קומה 1, תל-אביב | www.ontour.co.il

MissPop

New member
אפשר לקנות בנפרד, אני ותהילה שילמנו כל אחת

בנפרד ורק רשמו אותנו בחדר אחת ליד השניה וציינו שגם בכרטיסים נהיה אחת ליד השנייה. אפשר לקנות רק חבילה אחת. לדעתי עדיף במקומות כמו איסתא או און טור חברות ישראליות מוכרות שתדעי שאת מגיעה רגועה ליום ההופעה... (כמו שכתבתי לך בפרטי)

noalu5

New member
כן, אפשר לקנות רק כרטיסים

ואם אני לא טועה הם דרשו כ-200 פאונד. בסוף קניתי דרך האתר של VIAGOGO ...

למעלה