היי חברה!!!

אסתוש

New member
היי חברה!!!

אני מכירה את רובכם מפורום קיצורי קיבה ב IOL (שם קוראים לי שלי) ולאלו שאני לא מכירה שלום לכולכם. שמי(האמיתי) הוא, אסתי אני עברתי את הניתוח לפני כ-שלושה שבועות ולא ממש ירדתי הרבה:( אבל זה רק בגללי...אני מחכה לניפוח בעוד שבועיים ותולה בו הרבה תקוות ואני אהיה מחר במפגש באיכילוב ומקווה לפגוש את כולכם! המשך יום נעים לכולכם....

רוייקו

New member
היי אסתוש, ברוכה הבאה לפורום

מיותר להכנס ליאוש כשהתליך עוד לא ממש החל. אני מאמין שתרגישי אחרת כשהטבעת תסגר ותגביל אותך הרבה יותר ביעילות מלאכול הכל. לא הכל באשמתך. האפשרות לאכול הביאה אותנו לניתוח, אחרת לא היינו צריכים גם את הניתוח וגם את אופציית הסגירה. כל עוד את יכולה לאכול רגיל בלי בעיה קשה לבוא רק ולהאשים את עצמינו. החלטנו להתנתח - מה שעצם נחשב עונש מסויים (עונש שלקחנו על עצמנו) במטרה לרזות. ספרי לנו מה קורה כשהטבעת תסגר.

RomiVais

New member
היי אסתי - ברוכה הבאה!!! ../images/Emo13.gif

טוב, לא נותר לי להוסיף יותר על מה שכבר אמרתי לך אבל אף פעם אי אפשר לאחלת יותר מדי בהצלחה!! אז המון המון המון בהצלחה, מעכשיו ובעיקר לאחרי הניפוח!!! קבלי
ממני, רומי

שלגיה**

New member
היי,ברוכה הבאה אסתוש

קודם כל אני מציעה לך שלא תתלי תקוות בניפוח,הניפוח לא יגרום לך לאכול פחות או יעלים לך את תחושת הרעב. אני מציעה לך לתלות תקוות אך ורק בעצמך ובהפנמת השינוי ההתנהגותי והתזונתי שאת צריכה לעבור עם עצמך. טענת שלא ירדת בגללך...תבדקי איפה נקודות החולשה שלך איפה את יכולה להשתפר,כי אחרי הניפוח יהיה לך קצת קשה לחזור על התנהגות של אכילה מרובה/מהירה למשל. אנחנו כאן בשביל לעזור לך להתמודד עד כמה שאפשר,עוד כלי בדרך להצלחה המיוחלת. חשוב שתאמיני בעצמך ולא בטבעת שבפנים. בהצלחה שלגיה

שושה11

New member
למה הניפוח ../images/Emo35.gif

אני עשיתי את הניתוח ביום ג´ שעבר. בעצם, עד היום לא הרגשתי רעב של ממש. היום בערב, הרגשתי שאני רעבה, נורא קשה גם ל"אכול" רק דברים נוזליים. אני כל כך כמהה לאיזו לעיסה טובה .. זה הכי משגע אותי, אי אפשר ללעוס אוכל. והריחות... של האוכל... אוף זה משגע ....
אני מבינה מהדברים של אסתי שהניתוח בעצם לא כל כך משפיע אלא רק אחרי הניפוח? אז מה, כשאני אתחיל לאכול בלנדר ואח"כ בטח אעבור למוצק הכל יוכל לעבור בטבעת? עד עכשיו הכל בעצם עובר לי בלי בעיה, אז מתי מתחילה בעצם הבעיה?
ערב טוב לכולם

RomiVais

New member
היי שושה ../images/Emo13.gif

מה שלומך? איך את מרגישה? לגבי שאלתך, זה מאוד אינדיבידואלי בין אחד ואחרים. אסתי למשל אומרת שהיא לא מרגישה הגבלה ושהיא אוכלת חופשי, אחר יבוא ויגיד שלא מסוגל לאכול שום דבר מוצק. אין פה חוקים של ממש, זה מאוד תלוי בכל אחד, בראש, ובמיקום הטבעת. אני אתן לך טיפ קטן, ממש מכל הלב: אם את מסוגלת שלא לסטות מהתפריט של הדיאטנית ולא להתחיל לטעום דברים "אסורים" - תמשיכי בדרך זו, כי זה בדיוק מה שאני עשיתי בהתחלה ורק אז היו לי תוצאות טובות. ברגע שהתחלתי "לסטות מדרך הישר"
הירידה כבר לא טובה. שיהיה לך המון המון המון בהצלחה ותעדכני אותנו, רומי

למעלה