היי חבר'ה.

הדס100

New member
היי חבר'ה.

סתם רציתי לומר... שאני מאוד אוהבת את הפורום שךכם שהוא מאוד רגוע וחביב לכולם...אבל אני נכנסת פעם בשבוע שבועיים וגם כך אני קצת ביישנית... אז אני לא מגיבה הרבה אבל תדעו שיש אחלה פורום פה. הדס

psa

New member
היי הדס,אין צורך להתבייש ,בואי

הצטרפי בכיף,נלמד ביחד על טיפים שעושים טוב על החיים וכך על הנשמה .... לילה טוב

אבא אסא

New member
אני לא מגיבה הרבה? כתבת כאן 26

פעמים עד עכשיו וזה יפה מאד. אני כמובן אשמח לראות אותך יותר כאן אבל גם להיות צופה זה מעולה. אין מה להתבייש ובכל פעם שיש לך משהו נעים לשתף את האחרים את מוזמנת לעשות זאת. אסא.

הדס100

New member
מממ... יש לי טיפ, האמת.

לא ממש מומלץ ללכת לסידורים או קניות בחמולה. כשהולכים ביחד ואין כוח לסידורים השניים או זמן, וסתם מתחילים להתעצבן זה על זה ולקפוץ מעל הפופיק... ממש לא מומלץ.

אבא אסא

New member
ובאותו עניין - כשקונים בחמולה בסוף

יוצא שקנית 50% יותר דברים ממה שהתכוונת אליו מלכתחילה...

psa

New member
אבא אסא ,חייבת להודות שאינך מתייאש

עם החתימות שלך. יישר כוח!!!!

שגיא24

New member
ותכינו רשימת קניות מראש

כי תמיד הרי שוכחים בדיוק בשביל מה נכנסו לסופר, למשל. תמיד שוכחים את הדבר הכי חשוב. במקום לקנות מה שחשוב וצריך, קונים את כל השטויות שמסביב. אני גם לא מסתובב בכל הסופר, ניגש ישר לאן שאני צריך לקחת מה שאני צריך. חוסך זמן, חוסך ממני לראות או לקנות דברים לא נחוצים וכו'. רק צריך כמובן להכיר קצת את הסופר לפני.

bennyTKD

New member
אתה אומר "להכיר את הסופר לפני"...

אחד הכללים הבסיסיים בניהול סופרמרקט זה שהלחם והחלב יהיו תמיד במדפים רחוקים מאוד אחד מהשני, מה שיגרום לך לעבור הרבה מדפים בדרך מאחד לשני, כך שתתפתה לקנות עוד דברים בדרך. והכלל השני הוא שכל כמה זמן משנים את מיקום הלחם והחלב, כך שתצטרך לחפש את המיקום החדש שלהם. ומה זה יגרום? נכון! זה יגרום לך לעבור הרבה מדפים בדרך מאחד לשני, כך שתתפתה לקנות עוד דברים בדרך. איך ניחשת?! המלצה שלי - עזבו אתכם מסופרים של הרשתות הגדולות. לקנות רק בחצי-חינם. חצי-חינם שולתתת!!!1111 והיום בפינתנו "הידעת": הידעת שבסקר שערכו רשתות השיווק הגדולות התברר שחצי (!) מהעובדים שלהם לא קונים באותה רשת, אלא בחצי-חינם?! בני

psa

New member
זאת משמעת עצמית ,כמו דיאטה אם

מחליטים שלא אוכלים ממתקים כך מחליטים שעוברים דרך המדפים ב"שיטת הסוס", מדמיינים שיש רטיות בצידי העיניים ולא רואים כלום ,לא
ולא
ומגיעים ישר למטרה.בדיוק כמו הסוסים.
בדוק!!!! תנסו תצליחו. יום נפלא ,פעמיים כי טוב

למעלה