היי חבר'ה

Limori 1

New member
היי חבר'ה

מדיפדוף קל לאחרונה בפורום הנחמד, הבאתם לי חשק להרכבה של פאזל (מה גם שיום כיפור מתקרב האמ.. מחר) בקיצור, אני רוצה ללכת לקנות עוד היום (למעשה בשעה הקרובה) פאזל של כ 1000 חלקים הכי קל לי להגיע לאיזור חונים-קונים ליד ראשל"צ.. האם יש שם מבחר? מישהו יודע? אשמח לתגובות, בכל אופן, גמר חתימה טובה וצום קל לכולם :]

Limori 1

New member
תודה וכן

קניתי את הפאזל "ג'וספין בספינה" 1000 חלקים של Ravensburger כמובן. ואכן ישבתי עליו כמה שעות טובות משך הצום. לצערי, הספקתי רק את המסגרת וקצת חלקים פה ושם..
זה הפאזל הראשון שלי ונראה לי שהוא יחסית קשה משום שיש הרבה גוונים.. בכל אופן, אני מתכוונת להמשיך אותו עד הסוף. אם יש טיפים אשמח לשמוע..
כל טוב!

Puzzluna

New member
גוזפין בספינה...

אכן בחרת בפאזל לא קל בתור התחלה, אבל הוא יפה מאוד וזה מה שחשוב! אני הייתי מתחילה עם החלקים הכתומים למעלה, לאחר מכן עם הכהים למטה. באמצע, הייתי מרכיבה את הלבנים ואח"כ את הירוקים. לגבי כל השאר, תשתדלי לפרוש אותם כדי שתוכלי לראות את כולם. ובצורה זו תתקדמי לפי הגוונים הנותרים.... בהצלחה
ואם יש לך מצלמה דיגיטאלית תראי לנו איך את מתקדמת...

Limori 1

New member
תודה שוב...חח

למען האמת, המשכתי אותו היום ודיי התקדמתי, בחרתי דווקא להתמקד בדמויות (נראה לי יותר קל) ומהם להמשיך לרקע.. מצלמה דיגיטלית אין לי בינתיים.. אולי יהיה לפחות בסיומו של הפאזל
ואכן למרות שהוא קשה יחסית הוא מאוד מוצא חן בעיניי
תודה על התגובה וההמלצה

למעלה